menu +

Instrumenter

Her finner du vårt utvalg innen ulike flyinstrumenter. Både innen vanlig flyging men også mer for den lettvekts interesserte.


SYRIDE SYS GPS V3

syride gps

 

 

 

 

 

Syride sys gps, et stort instrument i en liten innpakking. Instrumentet har innebygget GPS og du kan designe displayet slik du liker det. Dette instrumentet har masse stilige funksjoner, og et av dem, er G kraft måler.

SYRIDE SYS’ALTI V3

sys alti

 

 

 

 

 

Syride sys alti er et instrument som har det du trenger uten GPS. Instrumentet har display som du kan sette sammen den infoen du vil ha selv og du lader den gjennom USB. En av de stilige funksjonene er G kraft måler. MYE FOR PENGENE.

SYRIDE SYS-NAV V3 

 

 

 

 

 

Det lille instrumentet med alle funksjoner som du måtte trenge. Nå også med muligheter for å legge inn wp og ruter.

FLYTEC ELEMENT 

flytec element

 

 

 

 

 

Instrumentet for piloten som vil ha alle muligheter i sitt første instrument. Element har det meste du måtte trenge fra nybegynner piloten til du blir erfaren og ønsker å smake på distanse og konkurranse. Flott instrument med masse nyttig informasjon.

FLYTEC CONNECT 1

flytec connect

 

 

 

 

 

Er du en pilot som har lyst på distanse turer. Du er klar for å sette nye personlige rekorder. Du ønsker å se det hele bilde rundt deg. Du ønsker å se luftrom begrensinger rundt deg og minke faren for å havne i kontrollert luftrom. Du ønsker et instrument som hjelper deg med å skru termikk mest mulig effektivt, og holde deg på rikitg sted i termikken, du ønsker og videreutvikle deg i konkurranse flyging, du vil ha instrumentet og verktøyet som tar deg videre, optimerer ruter og hjelper deg. Du vil ha et instrument som er enkelt og bruke. Oppdatere seg selv.

Da er du den piloten Flytec har utviklet dette instrumentet til.

TOP