menu +

Airdesign Volt 2 LTF/EN C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VOLT2 – oppnå ditt sanne potensial

Den VOLT2 er den ideelle vingen for XC-orientert piloter som er ute etter en vinge med høye ytelser, pakket til randen med banebrytende teknologi.

Med en helt ny konstruksjon, viser VOLT2 langt større ytelser samtidig som den demonstrerer velbalanserte flyegenskaper og atferd.


Designernes mål

Den opprinnelige VOLT skilte seg ut fra mengden som en meget god preformanse EN-C vinge. Det var en imponerende klatrer som ga solide tilbakemeldinger, balansert flying med egenskaper som fremhevet vår kjente komfort-in-flight, der mange refererer til vingen som ‘bunnsolid’. Det vi i hovedsak har fått til med Volt 2 var å ikke legge den til yttergrensene av EN-C kategorien , fra et handling og komfort perspektiv, men tilby fremragende ytelser innen EN-C rammen.

I lufta vil du bli imponert over Volt 2´s smidighet og responsivitet. Svingene er skarpe med en nøyaktig presisjon, med en perfekt tilbakemelding fra vinge som gir en god forsikring til piloten i termiken. Stabiliteten i vingen er forbedret med en fremtredende shark-nose teknologi.


Spesifikasjoner

På Volt 2 får man racing liner, den har også en helt ny lineoppbygging som gir en line reduksjon. På hvert linenivå er det nå bare 2 hovedliner, (2A, 2B, 2C), som reduserer den totale linelengden totalt (29m/10% @str M), det reduserer igjen dragging og gir en enda bedre preformance på vingen.

Fremragende handling
Vår nydesignede airfoil er en av de viktigste nøklene til  at VOLT2  er ledende i sin klasse på ytelse. Vingen forblir meget stabil i turbulent luft og demonstrerer meget gode klatreegenskaper, særlig i motvind. Disse egenskapene betyr at du kan glede deg til å ankomme ditt mål både raskere og høyere enn noen gang før.

Riser

The VOLT2’s raiser system er utviklet spesielt til å forbedre handling under speed, og har meget ergonomiske styre håndtaker på bakraiserne. Bar trykket har blitt redusert, og du vil umiddelbart legge merke til  at bar travel in its entirety provides usable speed without the ever present threat of dropping off.


Egenskaper

Som du kan forvente, haker VOLT2 av alle boksene med tanke på nyskapende teknologi:

  • Shark-Nose
  • VORTEX-HOLES@i vingetippene som reduserer vortex drag og øker ytelsene
  • Nose-Wires er av polyamide stenger i forkanten sørger for at profilet er i perfekt form og øker stabiliteten og startkarakteristikken
  • Dobbel 3D-Cut overdue og 3D-Cut underduk.
  • Razor-Edge L/E
  • En spesialdesignet bakkant som optimaliserer profilet og reduserer drag.
  • Cross-Straps
  • Mini-Ribs i bakkanten gjør at overflatefinishen er bedre og reduserer drag.
  • Genialt Rib og V-Rib system
  • Helt ny linegeometri og linereduksjon

Er du interessert i Volt 2 Superlight? 

Ta en titt på denne linken her: 

https://www.ad-gliders.com/en/products/lightweight/volt2-superlight-ltf-en-c#90171


Farger:

På Airdesign sine egne hjemmesider kan du velge» custom colors» på din vinge. Dette vil gi et tillegg i prisen på 200 euro og bestillingstid på +- 6 uker.

https://www.ad-gliders.com/en/products/gliders/volt2-ltf-en-c#item2396


Tekniske detaljer:

Matrialer:


Pris: 28 500,-

Pris: Volt 2 SL: 29 200,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

 

 

 

 

 

TOP