menu +

Airdesign Eazy


Eazy vil som din første vinge, ikke bare få deg gjennom dine første turer men også hjelpe deg til å utvikle dine «flyskills» fra første stund. Takket være dens ytelser og smidige handling er den et perfekt valg som første vinge etter kurs for piloter som søker god sikkerhet i sin vinge.

EAZY er en trygg vinge som vil hjelpe deg å finne gleden i alle spekter av flygingen men en stor moro faktor. Har du en vinge du føler trygghet i vil du raskere og sikrere nå dine mål, dette kan Eazy hjelpe deg med.

Alle i Airdesign elsker flyging og håper at med å utvikle godt og sikkert utstyr vi kan hjelpe nybegynnere til å finne samme lidenskap for sporten. Dette er hvorfor vi har utviklet EAZY, en vinge spesielt designet for nykommerne i sporten. Eazy gir max sikkerhet og imonerende ytelser for en EN-A vinge, Vingen garanterer deg mye moro i lang tid fremover i din paragliderkarriere, ikke bare den første tiden men også i din utvikling på hang og i termikken.

Da denne vingen ble utviklet fokuserte vi på hvilke krav som stilles fra en kurs elev. Vi jobbet tett sammens med flere paraglider skoler, og dette fikk oss til å forstå og analysere de spesifikke behov for kurs elevene. Resultatet ble at vi designet Eazy så sikker og moro vi bare kunne.

Som navnet tilsier, EAZY, så er takeoff veldig lett! Vingens groundhandlings egenskaper vil hjelpe deg å lære deg å føle og forstå din vinge i din første fase i flygingen. 

AirDesign «Comfort in flight» er vel kjent gjennom våre vinger på alle nivå. Piloten vil kjenne på sikkerhet og trygghet i vingen under alle faser av flyturen. EAZY her en meget stabil vinge noe som også gir myke tilbakemeldinger ved turbulens. Den lange bremse veien er tilgivende og den følges progresivt og jevnt, den er veldig lett og «flare» ut i landingsfasen og gir en myk å lett landing. 

Pitch and roll stabilitet er ikke tilfeldig siden EAZY ble utviklet basert på profilene til den vellykkede PURE og VOLT. Kombinasjonen av stabilitet, trim hastighet og fremragende ytelse, gjør det enkelt å fly EAZY med full kontroll og maksimere flygetid i alle forhold.


Er du på utkikk etter en lettere vinge men ønsker fortsatt en trygg A vinge? 

Ta en titt her: 

https://www.ad-gliders.com/en/products/lightweight/eazy-ltf-en-a-sl#90171


Designerens detaljer

Raiser

 • EAZY Launch teknikk med  A-Riser 

For take-off ta tak i  A-riserne mellom ‘EAZY LAUNCH’ merkene. Denne posisjonen hindrer vingen fra å kollapse hvis du trekker for hardt på A-riserne og gjør take-off enkelt hver gang, spesielt for elever eller nybegynnere

 • Big Ears

A-linen for store ører er festet til separate risere. Merket med ‘EAR’ gjør dem enkle å finne.

 • B-Stall 

B-riserne er merket med en B, for å gjøre deg som pilot sikker på at riktige risere benyttes.  

 • RACRiser Antitwist Connection  

Dette er en vevet kobling som forbinder B og C raiser. Dette forhindrer at raiserne twister og den forenkler sortering av riserne og linene.

 • 3-Hangpoint Risers

Raiserne på EAZY har tre hoved raisere, A, B og C som er koblet sammen. Det er bare de ytterste A linene til bruk på store ører som er separate. Raiserne er designet med mange av egenskapene til våre vinger på et høyere nivå, men de er utviklet slik at du lett skal lære og ta dine første steg inn i vår sport. 

RazorEdge 

 • Den presise bakkanten som gir en renere overflate og dermed bedre glid. 

3D-Cut and Nose-Wire

 • En 3D-sailcut innlemmet i fremkanten av glideprofilen og nylon-spiler i stedet for mylar kombineres for å tilveiebringe en svært ren forkanten og forbedre uren oppførsel og ytelse.
 • Fordelen med nylon spilene er at de forblir i samme stand selv etter langt bruk, og sikrer at vingen ikke endrer karakter med slitasjen.

Brake Gathering & Brake Shifting

 • For å forbedre bremseeffektivitet har vi innarbeidet en bremse-samlingssystem i de ytre bremsene. Dette gjør vingen mer smidig men på samme tid er den tilgivende og har lang bremsevei.
 •  Den lange bremseveien gjør det enkelt å påvirke sving atferden. Hvis du bremser med hånden inn mot deg selv, får du vingen i en thigtere sving med mer bank. Hvis du skyver bremsen bort fra deg, svinger vingen flatere og du har en bedre klatre.  Se vår video for mer info her.

Andre designer detaljer 

 • Neopren dekket komfort-bremsehåndtak med svivler – justerbare i størrelse
 • Materialer av høy kvalitet fra ledende produsenter, Dominico, Edelrid og Liros vil sikre lang levetid.
 • Åpninger på vingetippene i bakkant  for å fjerne rusk.
 • Midtpunktet av vingen er merket både forkant(leading edge)  og bakkant(trailing egde).

Er du interessert i Eazy superlight? 

Ta en titt på denne linken her: 

https://www.ad-gliders.com/en/products/lightweight/eazy-ltf-en-a-sl#56979


På Airdesign sine egne hjemmesider kan du velge» custom colors» på din vinge. Dette vil gi et tillegg i prisen på 200 euro og bestillingstid på +- 6 uker.

https://www.ad-gliders.com/en/products/gliders/eazy-ltf-en-a#69279Pris: 19 400,-

Pris: Eazy SL 20 200,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

TOP