menu +

Våre samarbeidspartnere


Juli 2017 fikk vi et samarbeid med Voss Paragliderservice ved Geir Dyvik. Voss Paraglider Service utfører reparasjoner og service på paraglidere, og syr liner etter mål. De har de fleste duk-kvaliteter som benyttes i paraglideren, reparasjons-tape i ulike farger og over 150 ulike linekvaliteter. De har også porøsitetsmåler og styrketester til duk, styrketester til liner og symaskiner til reparasjon av glider og sying av liner. Voss paraglider Service står for god kvalitet på sitt arbeid, noe vi i Frittelement kan påstå av egen erfaring. 🙂 

Les mer om Voss Paraglider Service: 


I april i år hadde vi gleden av å introdusere Airdesign i vårt sortiment. Dette vil bli et spennende samarbeid, og vi mener de utfyller vårt fokus på hike and fly og vol biv turer i Norge. De har spesialisert seg på lette produkter noe vi ser igjen i både vinger, pakksekker, cellepakkeposer m.m.

I tiden fremover vil dere finne deres produkter i vår meny. Vi håper dere tar en titt og at dere finner dette interessant. Vi skal i allefall ut å teste en del produkter i året som kommer åg vil legge ut våre meninger, tips og råd på vår bloggside.

Ta en titt på Airdesign sine hjemmesider!


Våren 2014 ble Frittelement underleverandør for Flyby-Fester, Frode Fester, i Voss. frode fester

Med god kunnskap og rask levering vil du kunne få et godt tilpasset paragliderutstyr til deg innen kort tid.

Vi har et bredt sortiment, med noe for en hver smak. Både paraglidere, minivinger, speedridere og tilbehør.

Les mer om flyby-fester:


TOP