menu +

LITTLE CLOUD GOOSE MK2

Goose MK2 er klar!goose1

Test pilotene hadde mye moro med utviklingen av denne vingen. Hoved målet var å øke bruker området, uten å ofre moro faktoren Little Cloud er så kjent for. Hvorfor kjøpe Goose MK2 jo,morsome XC turer, mange km!

Goose MK2 har litt mere sideforhold en forgjenger, kombinert med utvikling og justering av profilet. Har de fått ut imponerende 10 + i glide tall. Den tykkere profilen gir vingen bedre stabilitet og begrenser alle parasittiske bevegelser. Størrelsen er økt litte granne for å øke ytelsene og løft.

Kollaps motstanden og pitch stabilitet er meget høg, handlingen er veldig direkte og har progressiv bremser. Progressive bremser hjelper til når forhold er svake. Bremsene er over 60 cm. Start egenskapene er enkle og den fyller seg med luft enkelt og raskt. Enkel og starte i null vind.

Når du ligger på glid vil du bli imponert. Gliden er fantastisk. Selv når du trakker speed. En tror ikke att det er en mini vinge du flyr. Om du vil ned kan du legge inn ører. Ører på denne blir ganske store og du synker raskt. Eller du kan ta virkelig gode stupspiraler. Uten noe særlig G krefter. (korte liner til vingen).

Norman Schmider, en østerisk pilot. Har allerede flydd flere turer på over 150 til 200 km i sommer!

GOOSE-MK2-02

Det du får igjen for å velge Goose MK2 er en veldig morsom vinge, med ytelser som du ikke trudde du kunne få ut av slike størrelser. Veldig pitch stabil. En distanse maskin som du kan bare vinke til de med Normale vinger. Lav vekt og volum som gjør den perfekte te gåturer, toppturer. En veldig sikker vinge.

Link te ein flott film : http://vimeo.com/106577483

 

Tech Specs

GOOSE MK2 L XL
SIZE 21m2  22m2
FLAT SPAN 10.6  11.2
FLAT AR 5.2  5.2
CELL COUNT 55  55
AUW 70/90  80/100
GLIDER WEIGHT 4.3 4.5
GLIDER RATIO  10+ 10+
CERTIFICATION LOAD LOAD

 

Pris: 24400,- 

 

Ta kontakt ved interesse.

[contact_form]

TOP