menu +

Little Cloud Goose Mk3

Goose MK³ er tredje generasjon av Little Clouds distanse vinge konsept. Med optimalisering av ytelse uten kompromiss på sikkerhet og morro!

LC mener att sikkerhet bevares gjennom lang bremse vei(deeps stall punkt) og pitch løs egenskaper. Dette vil du kunne finne igjen på alle LC’s vinger. Men det betyr ikke att det er dårlig handling. Tvert om. Leken og lett handling, Ingen/lite pitching inn og ut av termikken samtidig som en ytelse som du kommer til å blir overrasket av. Den beste passive sikkerhet som finnes.

Det er lett øke sidefoholdet for god ytelse, som alle vet blir det et offer på passiv sikkerhet. Goose MK³ har et lavt AR på 5,5, å vingen er bygd på samme base som MK². Det som er den største endringen er vingetippene.
Det er laget 3 celler mere på begge sider for å få en bedre profil definisjon, minske vinge tipp virvler. Den mindre motstanden har vist meget gode resultater i ytelser og løft og et fantastisk glid. Det er også veldig god tilbakemelinger gjennom bremse linene.

Hva får du om du kjøper deg en Goose MK³?

Du får ein trygg og artig vinge og fly med. Den pitcher lite og har en morsom og lett handling. Meget høy passiv sikkerhet. Vingen har egenskaper som en god «normal» XC vinge, selv om størrelsen er mindre. Du har muligheter til å flyge lange xc turer med et smil. Du vil oppdage LC familien. Dette er en spennende vinge og konsept, og blir det bedre en Mk2 er dette en vinge å se litt nærmere på.


FABRIC DOMINICOTEX
Extrados, soft finish, 35g DOKDO 20D

Intrados, soft finish 35g, DOKDO 20D

Ribs, hard finish 41g, DOKDO 30D+ soft finish, 35g DOKDO 20D

SUSPENSION (LINES)

Lower: LYROS DC 200-DC120

Mids: LYROS DC120

Upper: LYROS DC 120-DC60


Finnes i fargen


Pris: 27250,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

TOP