menu +

Little Cloud Gyps EN-D


Gyps kommer fra den ideen å kombinere littleCloud kunnskap og sin filosofi til å utvikle en høy yter. Kun 3,7 kg i 24 m².

Gyps er dedikert til erfarne piloter som har lyst på en høy yter med en enkel og morsom handling.
Dette er ingen minivinge konsept men en lettvekt høy yter som kan konkurrere med de beste D vinger på markede. LittleClouds handling vil alle kjenne igjen. Høy passiv sikkeret med høy morro faktor.

Vingen er en ren treliner med bare 61 celler. Størrelsen 24 er bare 3,7 kg. Takket den avanserte utformingen har vingen fått et meget stabilt profil med lite pitch som LittleCloud er kjent for.Vingeprofilet er utformet slik att det skal mye til for å få kolapser, innertrykket er meget høyt grunnet størrelsen som gjør også att kolapser ikke sprer seg langt inn på profilet. Selv om du får kolaps vil det ikke føles veldig dynamisk. Piloter som flyr den populære Goose vil kjenne seg igjen hvordan vingen oppføre seg.

Termisk snuse modus, Gyps har en tendens til å bli sugd inn i oppadgående luftmasser. Flyging i termikk kombinert med høg pitch stabilitet gir deg raskt en svært høy komfort følelse. Gyps er også veldig stabil på hele speed spekteret. Bremsetrykket er moderat til lav, med en ganske lang bremse reise før stall. Dette gjør det enklere ved lav flygende fart. Den er også veldig lett og starte med.

Forskjellen mellom de 2 versjonene er i toppduk valg: Det vanlige er 35gr materiale og lettvekt versjonen bruker de en blanding av 35 og 25gr å spare 200gr vekt samlet, samt noen pakkvolum . Liner er 100% Dyneema unsheathed (som på modellen Goose) med en lav line forbruk, 245m til 24,5 m², noe som bidrar til å redusere luftmotstanden.Pris: 34900,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405


 

TOP