menu +

LITTLE CLOUD SPIRULINE GT

Spiruline GTr, the missing link.GT

Piloter som har brukt spiruline over tid, har gitt tilbakemeldinger på att de trenger noe som kan få videre progresjonen i flygingen. Det vil si att bruks vindu på vingen må bli større. Little Cloud kunne ikke annet å få laget en modell som utvider bruksområdet i termikk.

GT er for piloter som er 100% moro orientert og på jakt etter enkelhet. Den nye versjonen trapper opp sin allsidighet, noe som gjør GT den ideelle glider for å flygetur uten stress med potensial til noen virkelige langturer. Ytelsen har blitt bedre av en svak økning av sideforholdet i forhold til den første utgaven av GT(4,7 vs 4,5) kombinert med en optimalisering av celle breddene. Ingen kompromisser ble gjort om sikkerhet !. Mindre Pitch, lavt sideforhold, høyt inner trykk og lang bremsevei. Alle prototyper blitt presset til det ytterste for å sikre at vi får den sikreste glideren.

Når det kommer til feelingen med vingen, har bremsene blitt mer konsekvent og mer lineær. Bremseveien til stallepunktet er nå utrolige 70 cm, med en forbyggende merkbar tyngde de siste 10 cm mot stall punkt.Denne faktoren er ekstremt viktig i våre øyne: forhindre overreaksjon og bidrar til sikkerhet i lave hastigheter uten å endre presisjon.

GT 2.0 har blitt testet i mange timer med Gabi, vår jente ambassadør, for å gjøre denne størrelsen ideelt for kvinner (55 til 70 kg). Trimmingen er satt opp litt raskere for at selv om du er lett i den har du fin fart. Det er heller ikke noen problem å fly den opp mot 70kg. Vi mener selv om det ikke foreligger er EN godkjenning, at den er innen lav EN B klasse.

Vurdert opp mot en paraglider, vil GT en mer presis handling og selv i mye vind vil du kunne ha noen km/t mer. Svingradiusen er mindre slik at det er lettere å sentrere mindre termikk bobler. Det er også veldig lite pitch pga kortere liner.

Om du har lyst på XC, ingen problem! GT² vil vise seg for deg at den har mer en gode nok ytelser til å ta deg med på distansetur. Den vil overraske mange med over 9 i glid.


Farger:


Spesifikasjoner:


Materiale

DOMINICOTEX CLOTH
Top surface, soft finish, 35g DOKDO 20D
Bottom surface, soft finish 35g, DOKDO 20D
Rib cloth, hard finish 41g, DOKDO 30D

LINES
Lower : Edelrid 6843-kevlar
Mid : Edelrid 7850 dynema gainé
Upper : Edelrid 7850 dynema gainé


Pris: 22500,-

Ta kontakt ved interesse.

bjori@fritelement.no

+47 906 75 405

TOP