menu +

Sup Air

Sup`air er en trygt og solid produsent som har lang erfaring innen sitt felt. De har noe for en hver smak, alt fra acro, distanse, alround, tandem og lettvekt. Her finner alle å enhver noe som passer seg og sitt flynivå. Vi har gode erfaringer med disse selene. 


Cross Country BC
SUP AIR DELIGHT 3

 

 

 

 

 

Delight 3 er en distanse sele designet for piloter som vil ha minimal vekt, presisjon, høy passiv sikkerhet og komfort.

SUP’ AIR DELIGHT 2. 

DELIGHT 2

 

 

 

 

 

En nydelig distanse sele for mange km og timer i luften. Denne pod selen er en videreutvikling fra den veldig populære selen Delight.En lettest mulig sele, med samme komforten og sikkerheten som en vanlig distanse sele. Kun 3660 gram. Dette blir en best selger.


Back Country BC
SUP´AIR STRIKE

Strike web

 

 

 

 

 

STRIKE er et resultat fra SUP’AIRS X-ALPS program. Det er en sele dedikert til Hike & Fly entusiaster. Høy komfort gjør selen mer allsidig selv med lav vekt. Vekt: 2140 g (Medium)

SUP´AIR RADICAL 3

Radical3_web

 

 

 

 

 

Lettvekt sele som er like god til speedride, minivinger som paraglider. Veier bare 830 gram. Selen har veldig god støtte under beina, samt god rygg støtte. Genial løsning på airbag som er en vendbar sekk.

SUP AIR ALTIRANDO 3

altirando_3_2_web

 

 

 

 

 

En meget flott sele med svært god sittekomfort. En vendbar sele med nødskjerm lomme under sitteplaten. Gjennomtenkt sele med masse smarte løsninger. Dette blir garantert vår best selger. Selen i størrelsen M er bare 3840g.

SUP AIR EVEREST

 

 

 

 

 

Dedikert lettvekt sele til piloten som vil ha lite med seg. Kun 250g.


Progression
SUP´AIR EVOXC3+

EVOXC3profil-basse-def

 

 

 

 

 

Er en flott sele for deg som ønsker det beste innen seler. Ønsker du en veldig god og lett sele som du ikke blir sliten i etter timer i lufta, er dette selen for deg. Det som er ekstra fint med denne selen er att du kan kjøpe senere et POD kitt, da får du en flott POD sele med cockpit. Med andre ord en sele som du har veldig lenge og tilpasser seg etter din utvikling i sporten.

SUP’AIR ACCESS AIRBAG

ACCESS-AB-2013-Profil

 

 

 

 

 

ACCESS AIRBAG er nesten lik som Access back men har airbag. Selen er veldig stabil , og du sitter i en oppreist stilling. Den perfekte første sele eller til deg som liker stabile seler.

SUP’AIR ACCESS BACK.

access back

 

 

 

 

 

ACCESS BACK er den ideelle første selen. Selen er veldig stabil , og du sitter i en oppreist stilling. Den perfekte første sele eller til deg som liker stabile seler.

SUP´AIR PIXAIR

Pixsar_web

 

 

 

 

 

En airbagsele med det nye systemet Pre-inflated, et system som gjør at airbag gir deg besyttelse før du begynner flyturen.


SUP´AIR Evo Lite

 

 

 

 

 

En flott og lett skumsele med masse lek og moro i seg. Kan også bygges opp med pod. 


Acro
SUP’AIR ACRO 4

 

 

 

 

 

Dette er den beste acro selen på markede. Høg kvalitet og gjennomtenkte løsninger. Alle verdenskjente acro piloter bruker denne.

 

 


Tandemseler
SUP AIR WALIBI2

 

 

 

 

 

En veldig komfortabel tandempilotsele som kun 3610 g. Det som skiller denne fra Evasion² er splittlegg. Splittlegg gjør det enklere å løpe og du vil gli lett inn i sitteposisjon.

SUP AIR VIP 2

 

 

 

 

 

VIP² er en veldig god passasjer sele med airbagbeskyttelse. Selen har splittlegg funksjon som gjør det ekstrem lett for passasjer å komme inn i selen. Selen er kun 3040 g.

SUP AIR WALIBI LITE

 

 

 

 

 

En lett tandem splittlegg sele. For dere som leter etter det letteste du kan finne av tandempilotsele.1770g.

SUP AIR VIP LITE

 

 

 

 

 

Tandem splitlegg passasjersele. I lettvekt klassen. Med airbag. 1650g.

Close
TOP