menu +

AirDesign Rise 3

Nå har den endelig kommet, Rise 3, dette er en helt ny og spennende utgave av deres populære Rise 2.

RISE. Navnet sier alt. Den tredje generasjonen av vår high-EN B-vinge følger de sømløse dyder av forgjengeren – topp ytelse, kombinert med komfort i fly. Den nye RISE3 er bygget helt fra grunnen. En stor grad av utvikling i design av denne vingen, utviklet seg fra HERO (vår nye ultralette høyytelsesvinge) og er også rettet mot topp ytelse i den høye B-kategorien.


  • Forbedret ytelse på rundt et halvt glidetall sammenlignet med forgjengeren.
  • Mer topphastighet, sammenlignbar med høyere klassede vinger.
  • Perfekt balansert. En pitch nøytral karakteristikk sikrer perfekt flyging under alle slags forhold. Ytelse og komfort i utfordrende forhold er eksepsjonell.
  • Mer stabilitet. Tillater deg å oppnå mer med mindre stress.
  • Dynamisk handling. RISE3 har smidige og responsive svingegenskaper, der den har kjappe og responsive tilbakemeldinger til piloten.
  • Vekt: Ved å skape en lett konstruksjon i kombinasjon med slitesterke materialer, kunne vi lage en lett glider som gir utmerket produktlevetid.

Nye konstruksjoner

Ny Generasjon Profil: Desiget er hentet fra HERO, gir utmerket ytelse, stabilitet, klatring i termikk, høy topphastighet og en generell komfortabel flygende egenskap.

Vingetipp design: Vi har introdusert en winglet profil form til tippene – ligner på moderne fly.  Ved å bruke denne designfunksjonen forstørrer den det projiserte sideforholdet, forbedrer ytelsen og forbedrer retningsstabiliteten.

Innvendig konstruksjon: Den interne konstruksjonen er nyutviklet og optimalisert. Dette støtter vektreduksjon og øker positive flygende egenskaper. Det er allment kjent at den interne konstruksjonen har en stor rolle å spille i gliderens overordnede egenskaper.

Lightweight construction with durable materials
Stabilo Winglets
Shark-Nose 
Vortex Holes
3D-Cut
Mini-Ribs
Razor-Edge
Race Lines
Performance Risers
C-Control System 
50/50 lightweight Inner bag


I lufta

Fra første flytur vil du legge merke til at alt føles enklere, skarpere og renere. RISE3 reagerer direkte på pilotens beskjeder. Den smidige håndteringen gjør det enkelt å holde ut i turbulente forhold. Samtidig demper vingen ubehagelig turbulens. Den velbalanserte flygende oppførelsen overfører til komfort i flyet. Den høye stabiliteten gjør fly stressfri, slik at piloten forblir avslappet og oppnår mer.

Under akselerasjon viser RISE3 sine racinggener. Omgivelsene uskarpe. Topphastigheten er utrolig høy for sin klasse. Skjul oppførsel er i henhold til klassen, men glideren er tilgivende og enkel å kontrollere. Raske høytløksmanøvrer som B-boder, spiraler og big-ears utføres normalt.


Spesifikasjoner:


Materialer: 


Nytt Design

Vi har introdusert en elegant, slank desig detaljl på bunnduken. Dette fremhever det stilige omrisset og viser visuelt RISE3s aspekt. Du vil også legge merke til en nydesignet logo, som gir et friskt, moderne utseende. Vi har satt inn to nye fargeskjemaer i serien; PETROL og APPLE.

Ønsker du «custom color» på vingen din kan du se fargekombinasjoner på deres hjemmeside, dette vil gi en økning i pris på 200 euro:

https://www.ad-gliders.com/en/products/gliders/rise-3-ltf-en-b

 


Pris: 32 000,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

 

TOP