menu +

SUP´AIR

Sup Air er kjent for sine gode og solide seler, alt bra nybegynner, hike and fly, acro, distanse og tandem. Nå har de også fått noen gode vinger i sitt sortiment. Frittelement har selv testet deres nye tandemvinge, Sora, og er svært fornøyd!! Den er lettstartet, god handling og en moro vinge og fly. I sommer hadde vi en fantastisk fin mini hike and fly og distanse med den i stugudalsfjella. Det blir spennende og se hva de kommer med videre utover.


Sup´Air Sora tandem

tandem 1

 

 

 

 

 

Tandem vingen som vil overraske deg. Moderne design, direkte handling og gode ytelse. Alt du forventer av en vinge i 2014. Når sup’air slipper et produkt, er det gjennomført og ingen ting er tilfeldig. Vingen er sertifisert LTF B.

Sup´Air Eona EN-A

enoa

 

 

 

 

 

Vinge fra sup’air. Denne gangen i A klassen. Tandemen SORA har vi flydd nå en sesong, og vi er imponert over kvalitet, handlingen og egenskapene. Nå kommer EONA for deg som vil ha en sikker vinge, som tar deg fra elev til den første distanseturen. Er du ute etter en vinge i denne klassen bør du vurdere denne.

Sup´Air Leaf EN-B

 

 

 

 

 

LEAF er en vinge som vil lure fram smilet og fort bli en del av livet ditt, enten du er den unge XC sultne piloten eller den gamle traveren som bare vil ha trygg vinge med gode egenskaper.

Sup´Air Taska EN-C

 

 

 

 

 

Flere flytimer, flere kilometer, mer moro … Er det det du ønsker? Da kan du slutte og lete.


 

Close
TOP