menu +

Sup Air Sora

Tandem vingen som vil overraske deg. Moderne design, direkte handling og gode ytelse.tandem 1

Alt du forventer av en vinge i 2014. Når sup’air slipper et produkt, er det gjennomført og ingen ting er tilfeldig. Vingen er sertifisert LTF B.

Den første vingen fra den anerkjente sele produsenten sup’air er en tandem. Nå skal 30 års erfaring med seletøy, gå over til paraglidere. Og da har du mye og bevise i et allerede vanskelig markede.

Sup’air har alltid vert kjent for og kun bruke siste skrik innen materiale, lager alltid slite sterke produkter som varer og varer. SORA er ingen unntak. Kun det beste er brukt og kan sikre tandem piloter en vinge som varer år etter år.

Det forventes mye av en moderne tandem vinge og SORA har alt dette, og mye mer. Det er brukt mye tid på å sikre gode ytelser og egenskaper som en moderne tandem vinge skal ha. Spiler i front og et profil med mist mulig motstand. En lett og direkte styring som du får følelsen av å fly en singel vinge.

Andre mål for sup’air er å skape en vinge som er brukervennlig og enkel. Den sertifiserte vekt området er 120-220 kg som er meget bredt for en tandem. Og en fin størrelse på 41 m². Dette sikrer deg en god klatrer i termikken.

Vingen er utstyrt med veldig effektiv trimmare som svært er lette og bruke. Takket et trinse system som fordeler vekten når du vil bruke den. Det er også magneter du kan feste enden på trimmen slik att den ikke blafrer i vinden.

Du kan justere innfestningen til bremse linene slik att uansett kor høy piloten er, vil kunne fly vingen med svært god komfort.

Store ører er som vanlig en egen baby A raiser. Men skal du holde i over lenger tid kan du feste linen i en spesiell holder på raiser (se manualen for mere info). Og holde store ører over lenger tid kan være veldig slitsomt og dette er en genial løsning.

Vingen kommer i en størrelse 41 m². Med 4 flotte farge valg, spredere og en sort sekk.
Kjøper du vingen med sup’air seler kan vi gi deg gode rabatter på sele.

Egne erfaringer med SORA:
Den første turen med denne tandemen ble vi imponert øver start egenskapene. Den var utrolig lett og starte med. Spretter opp og ingen tedens til overskyting. I luften er den rett og lett fantastisk. Den svinger utrolig lett, å den er lett og styre. Veldig lett og skru termikk med og klaterer godt. Når man skal leike, er det utrolig lett å lage høye wingovere og den SAT er super fint. Raisere er laget slik att trimmen er lett og justere i luften. Og det er line feste til å lage store ører over lenger tid. Du slipper å holde i linene. Vingen er veldig stabil og fin i turbulent luft. Dette er den beste tandemen vi har flydd.

 

Her er link til hike and fly/distanseturen som ble gjort i sommer. Skarsfjellet.

tableau_technique_sora_fr

Pris: 31 200,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

 

TOP