menu +

Sup´Air Enoa EN-A

Vinge fra sup’air. Denne gangen i A klassen. Tandemen SORA har vi flydd nå en sesong, og vi er enoaimponert over kvalitet, handlingen og egenskapene. Nå kommer EONA for deg som vil ha en sikker vinge, som tar deg fra elev til den første distanseturen. Er du ute etter en vinge i denne klassen bør du vurdere denne.

EONA er meget enkel å starte. Den fyller seg med luft raskt og har ingen tendenser til overskyting, når den kommer opp over hodet ditt. I lufta er den meget stabil uten tendenser til roll eller pitch. Vingen svinger lett og klatrer godt i løft. Trygghetsfølelsen vil komme raskt med en slik vinge. Du vil få en flott utvikling i sporten vår.

Raiserne er godt merket og har egne fargekoder som gjør alt ting lettere. Raiseren for å dra store ører er lett gjenkjennelig med at den er lengre og har en loop du kan dra i. Har du fått sand eller annet inne i vingen, finnes det luker du kan åpne og tømme det lett ut.

Som alltid har SUP’AIR utviklet vingen med det beste materiale, slik at du skal sikre vingens levetid. Det er spiler i front. Vingen er lett og i M er den 5,1 kg.

TekniskEONA

EONAraiser

 

Pris: 22 500,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

TOP