menu +

Sup`Air Taska EN-C


Flere flytimer, flere kilometer, mer moro … Er det det du ønsker? Da kan du slutte og lete.

Flere flytimer, flere kilometer og mer moro har vert målene i utviklingen av Taska. I en lang utviklingprosess ble våre prototyper testet under alle mulige forhold, resultatet ble en vinge med en kombinasjon av in-flight komfort og ytelse på nivå med de beste.

Som i alle SUPAIR produkter, ble kun de beste materialene brukt. Materialvalget og konstruksjonen har resultert i en kompakt og lett vinge for sin klasse. Størrelse M er bare 4,5 kg. Teamet har vert opptatt av at Taska skulle være i midten av EN-C klassen, dette åpner muligheten for at flere piloter har erfaring nok til å fly den. Selv om det er høy passiv sikkerhet har taska ytelser verdig de beste.

Taska er en vinge med nydelig handling, den har en egen evne til å finne løft. Du får gode tilbakemelding på luftmassen rundt deg, som hjelper deg å utnytte selv de svakeste løft. Selv i tøffere forhold, føles profile solid. Taska vil gi deg en god trygghets følelse i alle forhold.

Taska er utstyrt med en ball på C raiser som også er knyttet opp til B raiser. Dette bidrar til å opprettholde en god kontroll på glid, samtidig er det en meget god måte å minimere motstanden rundt profilen når du ønsker og korrigere dette. Dette gjør den meget effektiv på speedbar og det er komfortabelt å speede over lenger tid.

Følelsen av effektivitet og brukervennlighet er tydelig fra første stund med «moro» faktor i lufta. Enten det er på slettene i Australia, brasil eller de høye toppene i Alpene, så hjelper Taska deg å bryte dine personlige XC rekorder, flytid og aller mest gi deg flyglede.
Nydelige farger:


Dette får du med i pakken:


Pris: 29900,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

TOP