menu +

Boligfoto

Boligfoto

Skal du selge bolig?

Da kan vi i Frittelement være behjelpelig med fotografering av boligen.

Sony a7ii, Objektiv: sony 1,8, 18mm, Sony 3,5,28/70mm, Stativ, Blitz

Ta kontakt for avtale og pris: 90675405, Brynhild Jorid Rotvold, bjori@frittelement.no


Vi ønsker at du skal få de beste bildene av din bolig ved et salg. Vi vil gjennom samtale i forkant av fotograferingen finne den røde tråden til boligen. Det er du som kunde som kjenner din boligen best og vi ønsker at du skal få vist frem boligen slik du ønsker.

Det er viktig å tenke på hvilken tid på dagen boligen skal fotograferes når man avtaler tid med fotografen. De beste bildene skjer alltid på dagen, og vi anbefaler å bestille avtale på dagtid. En kan også bestille kvelds bilder om man ønsker dette. 

Sola gir et god lys så man får tatt de beste bildene av hus og hage. Et godt lys ute gir oss også et bedre utgangspunkt til fotograferingen inne. Vi ønsker alltid å ha godt med lys utenfra så rommene ser fine og opplyst ut. Bildene blir alltid mye finere og huset ser mye mer lyst og innbydende ut.

Før fotograferingen er det viktig at du klargjør boligen, slik at den fremstår slik du ønsker å representere den. Rydd bort papirer, klesvask etc. Men ikke rydd bort alt, det skal se huslig og at man kan se hvordan det er å bo der. Pynt gjerne boligen med litt frisk frukt, blomster eller annet som gir et godt uttrykk. 

Du behøver ikke være tilstede under fotograferingen, men om du ønsker så er du hjertelig velkommen til det også. 

Prisliste finner du HER.


Portefølje

Close
TOP