FLOW FUTURE er den perfekte vingen for å lære på og utvikle seg, en trygg vinge man kan ha fra kurs og godt inn i paragliderkarrieren.

Utmerket rollstabilitet, kollaps motstand og pitch stabilitet, noe som gjør den til en vinge med enestående passiv sikkerhet.

Future er den ideelle vingen for progresjon, under og etter kurs. Dens kompakte form og sideforhold gjør Future til en enkel og sikker vinge for å lære kunsten å fly. Det er også det ideelle vingen for de første distanseturene. Den har en leken og morsom handling som vil lokke selv den mer krevende piloten.

Vår innovative teknologi og kombinert meg gode designløsninger, gir ikke bare et banebrytende sikkerhetsnivå, men også ny ytelse til EN A-klassen.

Ytelsesnivåene er enestående og matcher vingen til de fleste EN B-er. Distanseturer er lett oppnåelige med denne vingen.

Future er et nytt konsept innen paraglidingdesign der EN En glider kan være morsom og ha utrolig ytelse.

Viktige tekniske elementer som er verdt å nevne er:

  • En ny shark nose med lavt luftmotstand, inspirert av våre high-end 2 liners, men spesialdesignet for denne vingen.
  • En redusert 3 liner-linelayout og bruk av Liros PPSL-liner, det beste forholdet mellom diameter og belastning på markedet i dag, noe som betyr tynnere liner – mindre luftmotstand.
  • Enkel å betjene og intuitive risere med magnetiske bremseklippere
  • Bruk av toppmoderne materialer og produksjonsprosesser, noe som gjør vingen lett, men likevel robust og holdbar.

Vi har jobbet tett med paraglider skoler for å oppnå en best mulig vinge for dette nivået. En kompromissløs tilnærming for å oppnå enkel startegenskap, overlegen roll stabilitet og enkel på landinger. Det er de viktigste egenskapene som gjør Future til den perfekte glideren for å lære nye piloter å fly.

Vår filosofi er å bygge en vinge som er lett å fly og har en god trygghets følelse, slik at piloten kan konsentrere seg om det som er viktigere, å fly i luften.

Det er en vinge som skal brukes ikke bare for skoler, men piloter som søker en bekymringsfri  og hyggelig flyopplevelse.

Future er en fantastisk vinge å ta XC. Teamet vårt av erfarne piloter liker virkelig å fly denne, og vi er glade for å ha tatt ut denne vingen som vi tror vil være den perfekte første glideren for mange nye paraglidingpiloter som oppdager sporten vi alle elsker.

En vinge som piloter ikke vil vokse lett fra seg. Future er en vinge som piloter kan bruke i mange sesonger og vil bidra til å konsolidere grunnlaget for kunsten å sveve himmelen med fuglene i jakten på en dag som flyr som dem.

Pris: 26 500,- 

Ta kontakt ved interesse: 

lgjelten@gmail.com

+47 920 51 384

future-image-gallery-1

Picture 1 of 8

Translate
Close