Flow Fusion, som smelter sammen 2-linersfølelse med EN C-sertifisering, er den første sertifiserte hybrid 2-3-liners paraglideren. Denne vingen gir 2-liners følelsen men opprettholder sikkerheten og den komfortable arbeidsmengden til en EN C-vinge. En optimalisert linekonfigurasjon  muliggjør en tre-liners layout i midten av spennet og en to-liners layout på spissene. Den resulterende reduksjonen av liner og fester øker ytelsen merkbart.

Omhyggelig oppmerksomhet i prosjekteringsfasen har ført til eksepsjonell termisk håndtering som har brakt komponering av 2-liner til EN C-klassen. Spenningen over spennet produserer en mer sammensatt glider og opprettholder energi i svingen som gjør det mulig for Fusion å surfe igjennom himmelen. Surf uanstrengt for å nå skybas og skli deretter effektivt på speedbaren videre.

En tonestabil aerofoil, mindre utsatt for kollaps og svingninger, gjør det mulig for piloten å konsentrere seg om forhold og beslutninger med et sinn frigjort fra å styre glideren. Det beskjedne sideforholdet og celletallet betyr en komfortabel arbeidsmengde som forventet for en EN C-glider. Shark noseprofilen, 3D-panelforming og detaljert indre struktur kombineres for å produsere en moderne sportsklasseskjerm.

Med hastighet tillater Fusion-riserene piloten å fly paraglidrene ved å endre angrepsvinkelen mens den ikke forvrenger profilen. De to riserene gjør det mulig for Fusion å skjære gjennom turbulensen mer effektivt slik at piloten kan glede seg over mer tilgjengelig ytelse i hele hastighetssområdet.

Jeg ønsket å bringe ytelsen til våre meget vellykkede to-linersprosjekter, XCRacer og Spectra, til EN C-klassen. Denne fusjonen har produsert en tilgjengelig pakke som er en drøm å fly og en av de mest behagelige paragliderene jeg noensinne har flydd. «
Felipe Rezende (Flow Designer).

Pris:  38 500,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

Translate
Close