Unknown

FrittElement

FrittElement Team Pilot 2024

Team Pilot 2024

Presentasjon av våre team piloter for 2024

FrittElement Team 2024

 
Høsten 2023 har vi i  FrittElement benyttet til å bygge opp et solid team som skal representere våre leverandører gjennom 2024. 
 

De representerer merkene Little Cloud, AirDesign og Flow. Du  finner dem land og strand rundt i hele Norge. Så møter du en av dem er det bare å hilse på for å slå av en pg prat:) I løpet av året vil det også komme omtaler av noen av de produktene de flyr. Det vil legges ut på Team Pilot sidene samt på produkt sidene. 

Dette er et prosjekt der vi vil gi piloter muligheten til å kunne bygge seg opp som både piloter og ambassadører til våre leverandører, samtidig som vi får vist frem de gode produktene vi i FrittElement har valgt til vårt sortiment.  Det å ikke bare hige etter resultater i konkurranser, timer/turer på flightlog eller høyeste kompetansenivå, men at man også kjenner på flygleden i hver tur og ikke minst ivareta sikkerheten i utøvelsen av sporten. Det som er det fine i paraglidersporten er at det er rom for alle og at den kan gi glede, utfordringer og mestring på ulike nivåer.

Temaet for teampilotene vil være #FLYGLEDE og #FLYTRYGGING, noe vi mener alle pilotene er forbilledlige ambassadører for og vi gleder oss utrolig til å få små dryss fra deres liv i luften igjennom 2024 sesongen.
Vi er utrolig ydmyke over å kunne få lov til å jobbe sammen med slike dyktige piloter og presenterer her med glede og stolthet FrittElement Team 2024

!!Følg med!!

Våre Team Piloter for 2024

Niklas Lemcke

Airdesign Volt 4

Ulrik Falck

Airdesign Ronin

Espen Kørra

Airdesign Ufo 2, Livi, Le Slip og The sock

Mark Bielby

Airdesign Loco 16

Birk Strand Evensen

Little Cloud Puffin 16, kite-risers

Klemet Store

Flow Mullet, Airdesign The Sock SL

Skroll til toppen