Unknown

FrittElement

FrittElement

FrittElement

Om Frittelement

FrittElement

Brynhild Jorid Rotvold

FrittElement er startet og blir drevet av meg, Brynhild Jorid Rotvold. 

Født og oppvokst på Stugudal, i Trøndelag.

Har siden jeg var liten vært interessert i friluftsliv, og i 2009 kom jeg i kontakt med hang-og paraglider miljøet på Stjørdal. Og da tok det ikke lang tid før jeg var oppmeldt til paraglider kurs. Etterhvert kom gyldig kompetansebevis i boks og min tid ble nå etterhvert viet til paragliding og hva det måtte bringe.

Jeg har i årene siden prøvd å fylle all tid med paragliding og turene har gått rundt om i Norge men også utlandet for å sanke erfaringer. Sammen med min samboer Lars, som er minst like entusiastisk for paragliding, består mye av hverdagen av alt som har med paragliding og flyging.

I 2012 ble jeg hjelpe instruktør og senere instruktør i Nidaros Luftsportsklubb. Gleden av å se nye paragliderpiloter sitt smil ved det første lille svevet ga meg en stor inspirasjon. Så i 2013 startet jeg som paraglideransvarlig på Torshus Folkehøgskole.

Parallelt med dette har jeg også satt min ide om en egen bedrift, og startet da Frittelement. Den er resultatet av arrangementet Frittelement jeg og Oda Cecilie Folde arrangerte i Selbu sommeren 2013.

I Frittelement er våre planer å kunne gi paraglider piloter i vårt nærmiljø en trygg og god service på paragliderutstyr og kunnskap rundt sporten. Ønsker også å videreutvikle ulike deler av sporten og gi flere muligheten til å få oppleve dette. 

Lars Gjelten

Med meg på laget har jeg samboeren min, Lars Gjelten,som sitter på mye kunnskap og lang erfaring innen paragliding. Han er per 2015 ranket som nr. 1 i Norge i acro. Men har også en stor interesse for distanseflyging samt Hike and Fly. Vi har sammen hatt mange flotte paraglider opplevelser både i Norge og i det store utland. 

Lars er også en ihuga kiter, noe som vil sette sitt preg på Frittelementi tiden fremover.

Vi reiser ofte rundt med både paraglidere å fotoutstyr rundt om og på våre hjemmesider ønsker vi å gi dere en inspirasjon til å utforske den nydelige naturen vi har rundt oss. Om det så er til lands, vanns eller i luften 🙂 

Team

Brynhild Jorid Rotvold

Team

Lars Gjelten

Skroll til toppen