Vi i Frittelement hjelper deg gjerne med sjekk, klargjøring og annonsering av din gamle vinge, sele eller annet paragliderutstyr. Trengs det små reperasjoner eller linesift kan vi være behjelpelig med dette også. Det eneste du behøver å gjøre er å levere salgsobjektet i mæresmovegen 2b på Skatval. 

Pris: 10% av salgssum dette inkluderer arb.timer ved sjekk og vedlikehold samt frakt ved sending. Kostnad for større reperasjoner og lineskift kommer i tillegg. 

Videre nedover her vil dere finne paragliderutstyr vi har innom for salg for våre kunder. Ta kontakt med oss for mer informasjon om de ulike produktene for kommer ut her. 

Ta kontakt med oss i Frittelement for mer informasjon. 

  +47 90675405

bjori@frittelement.no

AirDesign SuSi3

AirDesign SuSI3 er en utrolig flott vinge og ha med seg i sekken på en topptur, lett, trygg og med masse ytelser. 

Denne vingen har jeg hatt med meg i sekken på flere turer nå og elsker den. Denne kan du kombinere med de helt enkle og lette selene  (Le Slip) men også som jeg har testet ut, med en Sup Air Strike 2 sele. Herlig kombinasjon for en topptur der du ønsker å få ut det meste av ytelser. 

VI har testet ut SuSi3 i strørrelsen 21 og som du kan se er vekten helt innafor med sine 2,56 kg. Som dere ser er den sertifisert som B i ulike vektområder. Vi anbefaler den ikke som er førstegangs vinge, den behøver en litt øvet pilot samt er den av ultra lett materialet og skal benyttes der etter også. 

 

Vi har fortiden en stk meget pent brukt SuSi3 inne for salg. 10 flights only som ny. Den kan bli din for 20 000,- Den kommer med lettvekt 50/50 cellepakkpose. Just a lovely wing.

Ta kontakt ved interesse 😀

Translate
Close