Pelican. 

Pelican er foil kite med lukket celler, kiten har og et system som du kan bruke den med åpne celler som gjør den super til bruk på snø. Stor motvind kapasitet, veldig responsiv kjøre egenskaper. Et godt og breit vind vindu. Den kommer i størrelse 7, 10 og 13 som er nok til å dekke det meste av kite forhold. Er meget god til foilboard kjøring på vannet. Høy fart og perfekt til lange turer på vannet. Det er også fokusert på stabilitet i lufta, mange kiter i denne gruppen er vanskelige holde åpen når du kiter. Pelikan vil holde seg i lufta uten innklapp og du vil oppdage att den er enkel og bruke. Svinger meget lett samtidig lett og relanshe selv i vann. Kiten vil flyte selv om den er 100 prosent full av vann.

Som med vingene littlecloud designer , er fokuset enkel og god handling. De vil gjøre det som morsomt som mulig. Dette er videreført i kitene.

På pelikan er sideforhold progressiv fra 5,4 på 7m² og til 6,2 på 13m²- Dette bridra til å holde en meget god ytelse i lette forhold. Lav vind kapasiteten er utrolig. På foilboard med 25 m liner kan du kite med 4 til 5 knt på sjøen med en 13 m²!

I motsetning til noen andre selskap, har de ikke konstruert kiten med limte sømmer. Kiten er ikke 100% lufttett, men fra deres 16 år erfaring med standard sømmer, er det absolutt ingen problem å relansere en kite fra vannet, selv når det begynner å bli lite luft i den. De tror dette er med på å forlenge holdbarheten i å unngå ekstra stress på belegget når du pakker kiten.
Pelican er heller ikke utstyrt med «press release system» eller «anti-blåse ut system». Disse systemene legger kompleksitet til i designet, og de er ikke overbevise om dette systemets effektivitet.

The Pelican er laget av de beste materialer tilgjengelig for å sikre holdbarhet. Vekt er en viktig faktor for håndtering og lett vind kapasitet.
Kiten sin oppbygging er av en blanding av 20D og 30D (35gr / 41gr) for å sikre optimal vekt og motstand over tid. Dette gir også stor akselerasjon, direkte håndtering, og god stabilitet.
Liner er laget av dyneema å forbedre styrke og variet. Styrken og materialvalg gjør kiten nesten vedlikeholdsfri. Ingen «mixer test» kreves verken på kiten eller liner over tid.
Kiten er optimalisert: mindre liner betyr mindre stress, mindre luftmotstand (mer ytelse / hastighet).

Kommer i flotte farger og design. Farge følger størrelse.

Technical Specs

PELICAN                    7         10         13
SURFACE                   7         10         13
FLAT AR                   5.4       5.8       6.2
CELL COUNT          30         32        32
BAR                          55 cm   55 cm   55 cm
COLOR                  PINK   PURPLE RED
WEIGHT (KITE)  1.3 KG 1.6 KG 1.9 KG
Pris:

7m2:               10600,-

10m2:             12600,-

13m2:             14600,-

Bar og liner:  3100,-

Sekk:                 800,-

 

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

 

Translate
Close