menu +

Little Cloud

Vi kan med stor glede presentere våre lekre vinger fra Little Cloud. Ta kontakt ved interesse og om du lurer på hvilken vinge og størrelse som passer nettop din flystil. Little Cloud har den siste tiden utviklet flere nye konsepter og har vist gode resultater i testene. Goose mk3 og dere nye D vinge, Gyps har fått gode tilbakemeldinger.


LITTLE CLOUD GOOSE MK3

 

 

 

 

 

Goose MK³ er tredje generasjon av Little Clouds distanse vinge konsept. Med optimalisering av ytelse uten kompromiss på sikkerhet og morro! Dette er en spennende vinge.

LITTLE CLOUD BIDULE!

Bidule

 

 

 

 

 

Bidule er en fantastisk morsom tandem vingene til mini vinge spesialisten Little Cloud. Tenk deg og leike med wing over og stup spiraler som en god freestyle vinge. Lett og presis handling som du aldri har opplevd før. Og du har allikevel ytelsen til og skru termikk som alle andre. Dette er den morsomste tandemen på markedet. Vingen kjem i størrelsene 31 m² og 38 m².

LITTLE CLOUD SPIRULINE GT

GT

 

 

 

 

 

Spiruline GT, the missing link.

Piloter som har brukt spiruline over tid, har gitt tilbakemeldinger på att de trenger noe som kan få videre progresjonen i flygingen. Det vil si att bruks vindu på vingen må bli større. Little Cloud kunne ikke annet å få laget en modell som utvider bruksområdet i termikk.

LITTLE CLOUD SPIRULINE EZ.

SP-04

 

 

 

 

 

Etter 3 års utvikling av den kjente og veldig populære Spiruline 12. Har Little Cloud fullstendig redesignet vingen og laget den nye serien Spiruline EZ.


LITTLE CLOUD GYPS

 

 

 

 

 

Gyps kommer fra den ideen å kombinere littleCloud kunnskap og sin filosofi til å utvikle en høy yter. Kun 3,7 kg i 24 m². En vinge som har fått meget gode tilbakemeldinger.

LITTLE CLOUD GOOSE MK2. 

goose1

 

 

 

 

 

Goose MK2 er klar! Test pilotene hadde mye moro med utviklingen av denne vingen. Hoved målet var å øke bruker området, uten å ofre moro faktoren Little Cloud er så kjent for. Hvorfor kjøpe Goose MK2 jo,morsome XC turer, mange km!

 

Close
TOP