For å skape noe nytt må man noen ganger ta en uvanlig omvei. For all-rounderselen CULT utførte Skywalk en bevegelsesanalyse i ulike grener, og gikk dypt inn i kinematikk, ergonomi og produktdesign. Resultatet er en sele som setter nye standarder med en eksepsjonelt høy komfort, maksimal sikkerhet, brukervennlighet, glatt og ren design og materialer av høy kvalitet.

Grunnlaget for den eksepsjonelt høye komforten er en ny kraftfordelingsramme, som sikrer ideell trykkfordeling og støtte. Piloten føler seg øyeblikkelig til pass, og styrer paraglideren intuitivt og dermed sikkert. For første gang i en paraglidersele kan skulderstroppene tilpasses pilotens rygglengde individuelt.

CULT passer piloten som en skreddersydd ryggsekk. Løkkene merket med »+« og »-« på de justerbare rygg-, skulder- og bryststroppene er også nye. I likhet med rammen i en sportsbil, gjør disse det enkelt å tilpasse polstringen i CULT i henhold til pilotens preferanser eller gjeldende forhold – før start eller når som helst under flyvning.
Maksimal passiv sikkerhet for synes av en skumposebeskyttelse under piloten, perfekt plasserte sidebeskyttere og komfortskum på ryggen.

Uansett hvilke nivå du har, vil CULT forføre deg ned de nyskapende detaljene første gang du tar den på!

Pris: 8900,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

Translate
Close