RANGE X-ALPS2 er førstevalget for hike-and-fly-atleter og XC-piloter som vil presse seg til det ytterste i konkurranser eller som fokuserer på ekstremt lett utstyr. Den detaljerte utformingen er skreddersydd for piloter som er ute etter en ultimat, trygg og utrolig behagelig sele til XC- og bivouakflyvninger, der hvert gram teller. RANGE X-ALPS2 fyller de høyeste kravene fra internasjonale toppatleter, slik som Paul Guschlbauer, Simon Oberrauner og Ferdinand van Schelven, når det gjelder aerodynamikk, vekt og pakkevolum.

Den smarte designen og mange funksjoner sikrer komfort og sikkerhet i luften slik at du kan fokusere på ditt neste store mål. Kraftrammen i RANGE X-ALPS2 fordeler pilotens vekt og belastningen jevnt over hele seteskallet, og gir optimal støtte uten trykkpunkter. Piloten sitter stabilt, nøytralt og behagelig, og styrer paraglideren intuitivt, med jevn kjøl også ved turbulens. Skulle det oppstå kollaps, kan piloten raskt sette seg opp og innta en kompakt kroppsstilling. Den andre nyskapningen er PermAir-beskyttelsen. Den kombinerer fordelene fra skumbeskyttelse og luftbeskyttelse, og tilbyr høy demping allerede ved start med et minimalt pakkevolum. Airbagen fylles med den inkluderte fylleposen og beskytter rumpe, rygg og korsrygg fra starten av. Etter landing slipper du ganske enkelt luften ut, bretter selen sammen på noen få sekunder til håndklestørrelse, og plasserer den i ryggsekken.

Utviklingsteamet vårt glemte ikke komforten under utviklingen av RANGE X-ALPS2. Et enkelt toveis reisesystem gir enkel tilgang, mens godt plasserte justeringsstropper lar deg justere rygglenet til din personlige sittestilling, også mens du flyr.

Pris: 14 900,- 

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 90675 405 

Translate
Close