Beskrivelse

Skypper II er en moderne distanse sele. Et perfekt kompromiss mellom vekt, sikkerhet, komfort og kvalitet. Med masse smarte løsninger. I luften føles selen meget stabil, turbulent luft blir dempet og en får godfølelsen raskt. Komfort er stikkordet. Selens utforming og sittestilling vil sikre det times vis med god støtte der den skal være. Det er lommer for radio, drag skjerm og andre ting. Mye plass bak is selen til det du måtte trenge og ha med deg. Er ballast lomme under sitteplate.

Det er muligheter for 2 nødskjermer. Selen kommer det med en frontkonteiner med cockpit, og en som har bare lomme og cockpit. Det gir deg mulighet til å veksle mellom om du vil ha 2 nødskjermer eller ikke. Det er et enkelt system for bytting av disse.

Dette er selen til distanse piloten som ikke vil ha lette seler og heller ikke de tyngste selene med lang hale. Men vil ha mulighet til 2 nødskjermer om en vil. En sele en kan flyge lange fridistanse turer, og blir med på konkurranser. Selv om du har høy yter vinge, vil du ha dempet sele. Du har også søkelyset på sikkerhet mot harde landinger. Du vil ha stor cockpit til instrumentene dine og lommer der du kan komme til lett til utstyret ditt. Du vil også ha en sele som kommer nedi sekken uten att denne blir for stor. Med helt grei bærevekt.

Pris: 19 500,- 

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

Translate
Close