SYRIDE SYS’ALTI V3sys alti

Syride sys’ alti er et instrument som har det du trenger uten GPS. Instrumentet har display som du kan sette sammen den infoen du vil ha selv og du lader den gjennom USB. En av de stilige funksjonene er G kraft måler. MYE FOR PENGENE.
Instrumentet har alt du trenger og veier bare 75 G. Du fester det enkelt på raiser eller plassere den på en cockpit.

Software fra Syrine sikrer deg att du alltid har siste program versjon når du kobler til USB kabelen. Oppdatere seg automatisk uten at du mister loggen. Instrumentet logger 100 timer.Du lader instrumentet gjennom USB kabelen. Kabel og fester er med i pakken. Batteriet holder i 30 timer når det er full ladet.

Du kan veksle mellom 3 displayer med pilen på instrumentet og på 2 av disse sidene kan du velge selv hva du skal ha av info. Du kan ha opptil 6 forskjellige informasjoner på et display, det er du som bestemmer hva du skal ha og størrelsen på skriften. Alle de funksjonene under her i artikkelen, kan du sette på displayet hvor du vil.

Syride fly logg kan nyttes på dette instrumentet, du vil få detaljer på turen din og overføres automatisk med noen få trykk på programvaren til syride. Du får til og med hvor mye G krefter du har hatt gjennom flyturen.
Flytiden starter på dette instrumentet automatisk. Når du har slått det på vil flytiden starte om høyden din er enten 5 meter over eller under den høyden du starter på. Og den stopper når du slår av instrumentet.
Funksjoner:

Høydemåler
Høydemåler over der du startet fra.
Variometer
G kraft måler
Festes på raiser.
Trykk måler.
Lokal tid.
Fly tid i luften (automatisk)
Online fly logg fra SYRIDE.

Pris: 2800,-

Ta kontakt ved interesse.

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

Translate
Close