SYRIDE SYS GPS V3syride gps

Et stort instrument i en liten innpakking. Instrumentet har innebygget GPS og du kan designe displayet slik du liker det. Dette instrumentet har masse stilige funksjoner, og et av dem, er G kraft måler.
Poenget med instrumentet er att det skal lite og lett. Bare 83 G. Du lader det gjennom UBS kabelen som følger med. Du kan feste det på raiser eller i Cockpit. Feste følger med.
Instrumentet har 3 display bilder, og 2 av disse kan du redigere slik du vil ha det. En kan ha opp til 6 av instrumentets info funksjoner på en skjerm. Det siste skjermbilde er til og merke av et punkt slik att du alltid kan se hvor langt du har flydd fra starten.

Instrumentet kan lagre opp til 30 timer flytid og batteriet holder i 12 timer. Det er 50 GPS kanaler som sikrer deg høg nøyaktighet.

Flytid starter når du flyr i 10 km/t og stopper opp etter 10 sek etter du har landet eller står stille.

Syride fly logg er en flott logg som du kan enkelt laste opp til og er gratis og bruke, du trykker bare på en knapp på programmet som følger med, og du har logget turen. Du får informasjon som G krefter under turen. Men du trenger ikke. Du kan også lagre track logg som IGC/GPX/KML fil. Du må i den norske loggen må du bruke GPS DUMP. Gjør følgene i programmet: Åpne gpx-fila (Ctrl+o), velg alle punktene (Ctrl+a), lagre (Ctrl+s).

Instrumentet har også en veldig spesiell funksjon. Du kan legge inn område der du flyr og få alltid høyde over bakken. Terreng informasjonen hentes inn fra prosjektet Shuttle radar top og raphy mission. Som startet i 2000 av Endeavour space shuttle. Se her for mere info om prosjektet. Du ganske enkelt går inn på et kart. Flytter firkanten fra der du flyr mest. Du får en fil som du laster over på instrumentet. Legger du inn i displayet FLOOR HEIGHT. Og da har du alltid høyde over bakken i det området.

Instrumentet er veldig følsomt og du kan justere på alle funksjoner.Eit godt alternativ til deg som vil ha GPS instrument.

Funksjoner:

Høydemåler
GPS
Avstand fra start.
G kraft måler
Feste til raiser
Hvor fort du flyr
Lokal tid
Tid i luften
Høyde over der du startet.
Høyde over bakken
Viser glidetall
Online fly logg fra Syride

Pris: 3490,-

Ta kontakt ved interesse.

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405 

Translate
Close