AirDesign DONUT

Nødskjermsystemsystem kombinerer de positive egenskapene fra både kvadratiske og runde nødskjermer. DONUT er kuttet som en firkant nødskjem, men i luften vil den oppføre seg mer som en tradisjonell rundformet nødskjerm. Ompakking er fortsatt så enkel som med konvensjonelle runde nødskjermer.

I mange drop-tester, simulert vi real-life flight atferd. DONUT opprettholder sine trygge og stabile egenskaper, selv etter gjentatte tester og vann landinger.

DONUT revolusjonerende utformingen gir rask åpningstider, og de fire midtlinjer skape en høyere projiserte flate, noe som resulterer i lave synk verdier. Sideåpninger gjør nødskjermen imponerende pendel stabil.

På grunn av det nye designkonsept, var vi i stand til å redusere den totale mengden av materiale som benyttes i forhold til en vanlig runde redning, plassere DONUT i en lett vektklasse. Den 100kg max kommer inn på bare 1300g og 120kg max ved 1600g.

Du har kanskje lagt merke til at vi har valgt å sertifisere våre nødsjermer gjennom EN sertifisering norm istedet for LTF system normen. Dette skyldes det faktum at den maksimalt tillatte synk verdier for EN systemet er 5,5 m / s og LTF systemet tillater 6,7 / s. Aldri fornøyd med å oppnå en minimumsstandard, vi vil etterstrebet en enda større grad av sikkerhet, med våre nødskjermer oppnår en synk verdier på bare 4.6m / s.

For sammenligningens skyld, her er hvordan det er best beskrives:
• En nødskjerm med 6,7 m / s maks synk tilsvarer et hopp fra 2,2 meter i høyde.
• En nødskjerm med 5,5 m / s maks synk tilsvarer et hopp fra 1,5 meter i høyde.
• En nødskjerm med 4,6 m / s maks synk tilsvarer et hopp fra en meter i høyden.

Det handler om å kreve mer fra din reserve enn bare å få deg ut av trøbbel.

• Rask åpning
• Lav pendel, høy stabilitet
• Lav synk
• Enkel pakking
• Lav vekt

På grunn av det nye designkonseptet var vi i stand til å redusere den totale mengden materiale sammenlignet med en konvensjonell rundkalotten. Derfor er DONUT en av de lettere nødskjermene på markedet og er kjekk også på lengre turer til Hike & Fly.

Pris: 100kg: 6900,- . 120kg: 7200,- . SL 90: 9200,- . 220kg: 12500,- 

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

 

 

Translate
Close