X-CURVE er en styrbar rogallo nødskjerm fra X-DREAM FLY i sveits. rogallo
Rogallo nødskjerm er en fordel på grunn av att den åpner raskere en vanlige, det er mulighet for å styre, og har en mindre gjennom synk hastighet en vanlig runde nødskjermer.

X-CURVE er en meget lett styrbar nødskjerm, bare 1,7 kg. Den har smarte løsninger som pakke looper, forenkler pakkinga veldig, Justerbar lengde på raisere slik den passer alle seler. Line geometri som gjør att den opner utrolig raskt. En veldig gjennomtenkt nødskjerm.

Det er lagt vekt på att nødskjerm skal væra lett og pakke. Det er laget til loops som du bruker under pakking, som forenkler prosessen.
Normalt er nødskjermen pakket med brems. Det vil si att når den åpner er det brems på, til du tar tak i bremse handtaka og ønsker å fly framover.

veldig enkel og pakke med loops.
veldig liten størrelse.
veldig lav vekt.
høg kvaltiet materiale, dyneema og 27g duk.
veldig rask opningstid
Justerbare raiser lengde, slik att den passer alle seletøy. Fra 93cm til 130 cm.

X-CURVE_Specifications_2015

Sikkerhets info om rogallo nødskjermer generelt. (Gjelder alle modeller som finnes).

For att en rogallo nødskjerm skal kunne fly, må den ha litt framover fart uansett. Den må ha luftstrøm på over og under duken for å fungere. Moderne rogallo har et oppsett slik att so lenge bremsehandtakene på nødskjermen sitter fast på raiser, bremser den hele tiden. Som gir et lite synk og litt fart framover. Ikke napp bremsehandtaket løst før du har enten dratt inn paraglideren eller blitt kvitt den totalt.

Rogallo nødskjermer er de sikreste nødskjermene på markedet. Men mange som har denne veit ikke hvordan du skal bruke den.
Den eneste måten en får styrt nødskjermen, er vist du enten har dratt inn paraglideren din og har den i fanget mellom beina. Eller du har hurtig utløser karabiner, slik att du enkelt kan løse ut paraglideren din fra selen.

Så lenge paraglideren din er i luften skaper den drag og det er ikke mulig å styre nødskjermen.

Pris: 8750,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

Translate
Close