[separator type=»type3″][/separator]

HERO – Ultralight High Performance EN-D

Hero redefinerer klassen av ultralette vinger med høy ytelse. Høy topphastighet kombinert med en presis handling. I størrelsen Small er vekt på mindre enn 3 kg, er det også den letteste vingen i klassen.

Den er designet for allsidighet og HERO er et attraktivt valg for konkurransepiloter, vol-BIV entusiaster, og distansepiloter.

Normalt designer man en normalvektsvinge og setter på lette materialer, men i tilfelle av Hero, har vi startet helt fra bunnen av – for å optimalisere alle deler for effektivitet og vektreduksjon. For å bevise at ytelsen ikke er basert på premisset om at jo større antall celler er alltid overlegen, har vi laget denne vingen med bare 59 celler og en AR på 6,95, og oppnår fremdeles toppytelse.

Vingetippene har fått et helt nytt Winglet-formet design. Dette forbedrer roll-stabilitet når vingen akselererer. I kombinasjon med våre utprøvde Vortex Holes har det en positiv effekt på vingetippenes turbulens.

Ved å utvikle et nytt airfoil profil som gir økt løft, kan vi beholde en kompakt overflate, den gir perfekt klatre egenskaper og direkte og presise handlingsegenskaper og optimal sikkerhet.

For ytterligere å redusere luftmotstanden og forbedre ytelsen, ble et helt nytt line-oppsett utviklet for Hero, det presenterer som et ukonvensjonell 3-liner konsept. Heros linekonfigurasjon viser 2 hoved-linene på hver side, (A-B-C riser-sett) å oppnå en meget lav total line forbruk. Posisjonene til line-festepunktene samt en ny innvendig konstruksjon for å unngå behovet for stropper eller polyamid-tråder i profilet av vingen, som igjen muliggjør en større reduksjon i vekt.

Å styre vingen effektivt in-flight med B-riserne er også mulig via nye B / C Riser Control. Hero kommer med polyamid spiler, som bare ligger i fremre kant, og gir deg den beste muligheten for minske pakkvolumet med vår nye lette cellepakkeposen som følger med vingen.

Dobble mini A-formet fester, i kombinasjon med shark-nose teknologi gir Hero økt stabilitet, særlig under akselerasjon. Hero bringer et imponerende hastighetsområdet til tabellen, og er optimalisert for topphastighet og glid.

For å oppnå høy topp hastighet, har vi med hensikt plassert vingen inne i EN-D-serien. HEROs flyegenskaper og ytelse føles perfekt balansert, veldig smidig og presis håndtering, som gir tillit og inspirerende i både lette og turbulente forhold.

[separator type=»type3″][/separator]

Egenskaper:

Nytt designkonsept

Bare 59 celler med AR på 6,95

Letteste EN-D vingen til under 3 kg i vekt

Nytt airfoil profil, som viser forbedret klatreegenskaper

Optimalisert for letthet og ytelse

Shark-nose-teknologi

3D-profil snitt teknologi

Wing-Tip Winglet

Nytt line oppsett

Lette risere med B / C kontroll

Mini-ribs

RazorEdge bakkant teknologi

Vortex Holes

Ny lettvekts cellepakk pose

[separator type=»type3″][/separator]

 

[separator type=»type3″][/separator]

[separator type=»type3″][/separator]

Pris: 35 000

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405 

no images were found

Translate
Close