[separator type=»type3″][/separator]

Våre vinger og produkter er resultater drevet av vår egen lidenskap – det gjelder også tandemvingen HIKE. HIKE gjør at du kan dele de fantastiske fly følelsene sammen med andre på hike and fly turer i fjellheimen.

Designerens mål:

Med en vekt på kun 5,3 kg og en overflate på 35 m², pakke volumet på vingen er også veldig lite på grunn av en enkel konstruksjon av bare 38 celler. Materialene som brukes er slitesterke og lette. I fremkanten valgte vi den velprøvde D30 fra Dominico. På andre mindre utsatte områder bruker vi Porcher Skytex 27 Classic II med dobbelt belegg. Dette materialet gjør vingen lett og liten til å pakke. Ribbene er en kombinasjon av Skytex 32 eller 27, avhengig av styrken som kreves. Alle linjer er usammenhengende for å spare vekt.

Praktisk fly egenskaper

Da HIKE er en veldig lett vinge, er den veldig lett å starte. Det kreves liten innsats for å få vingen opp fra bakken. Selv i ikke-perfekte forhold er det en fryd å starte denne lette tandemvingen.

Handlingen er veldig fleksibel og presis. Med bare et lite bremseinnput svinger vingen lett i termikken og vingen forblir sentrert nesten automatisk i bobla. Handlingen er 100% ren moro og lek.

Selv med lavere belastninger er HIKE smidig, responsiv og rask.

Kombinasjonen av den enkle flyve- og glideytelsen er den sammenlignbar med solovinger i midten av EN-B-segmentet.

Landingen er også lett, og den «flairer» veldig bra. Selv i null-vindforhold og med tung belastning er det mulig å lande på stedet (flairing teknikk kreves).

HIKE er produsert i SUPERLIGHT-versjonen og i fargeskjema LITE. Selvfølgelig er det mulig å bestille individuelle fargekombinasjoner.

SuperLight-utgaven kan tilpasses med en annen fargerik og designstrimmel.

Hoved- og bunnoverflaten tilbys i hvitt.

[separator type=»type3″][/separator]

Ønsker du «custom color» på vingen din kan du se fargekombinasjoner på deres hjemmeside, dette vil gi en økning i pris på 200 euro:

https://www.ad-gliders.com/en/products/lightweight/hike-superlight-tandem#90171

[separator type=»type3″][/separator]

Pris: 35 200,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

[separator type=»type3″][/separator]

Translate
Close