Forbedringene i detalj:

  • Smidighet. Enda mer smidig håndtering og redusert bremsetrykk, slik at vingen nå kan svinge med en mer presis og balansert sving. Sentrering i termikkens kjerne er nå langt mer effektiv, vi har arbeidet med å forbedre klatringspotensialet i vingen.
  • Effektivitet. Forbedret gliden i turbulent luft. Dette er synlig spesielt i motvind og ustabil luft. Profilet er mer nøytral, noe som resulterer i bedre glid, klatrer nå mer effektivt med redusert synk.
  • Ytelser. I full akselerert modus har vi klart å få en fordel med +0,5 glidevinkel.
  • Større stabilitet. På grunn av de forbedrede nøytrale flygende egenskapene, har vingen blitt mindre stressende i turbulente forhold.
  • Hastighet. Mer topphastighet. PURE3 er rundt 2-3kmh raskere fullt akselerert.
  • Forbedret sikkerhet. Nyutviklede spiler forbedrer sikkerhetspotensialet. Akselerert kollaps er bemerkelsesverdig lettere å kontrollere.

 

 

Designerens mål

Vårt primære mål var å realisere en vinge med best ytelse innen et sideforhold på 7. Derfor er PURE 3 en komplett 2-linjekonseptuell konstruksjon. Bare C-linene samles inn av en ekstra hovedline (med 2-liners konstruksjon med 3 liner). Med denne designutviklingen er fordelene økt akselerasjonsevne og redusert kollapsadferd, noe som resulterer i mer overordnet balanserte egenskaper.

En enestående egenskap i PURE 3 er den eksepsjonelle ytelsen, perfekt glide i motvind, økt klatrefrekvens i turbulent luft og en flatere polar kurve – spesielt under akselerasjon. Du finner nå større stabilitet over hele hastighetsområdet.

Handlingen er det du synes å være synonymt med AirDesign – smidig og variabel. Uansett om du velger å svinge flatt, eller tight , er PURE 3 med deg hvert trinn på veien, og reagerer eksepsjonelt til selv de mest forsiktige pilotinngangene.

Designerens detaljer

PURE 3 har en mer tydelig shark noose, dobbelt 3D-klippet toppseil med flate sømmer og en enkelt 3D-kutt bunnsegl.

En spesiell 2-line aerofoil i kombinasjon med en detaljert og genial indre konstruksjon (med vribbar, stropper og tverrstøtter) sikrer maksimal stabilitet.

VORTEX HOLES® på vingetippene og på utsiden av cellebrakettene virker for å diffusere hvirvelstrøm ved å frigjøre overflødig trykk, noe som forbedrer ytelsen ytterligere.

En ombygd linjelayout (i noen tilfeller som spenner over 4 celler uten linjebestemmelsespunkter) reduserer linjebruket sterkt.

Polyamidstenger er strategisk posisjonert i A- og B-seksjoner, med tilstrekkelig avstand for at du skal pakke mer ergonomisk.

Komfortable og presise B-styrhåndtak.

Tips og triks

«Big Ears» med B-Line

Ved å trekke ned den ytre B-linjen, gjør tippene en delvis B-stall, noe som gir et meget lignende resultat i forhold til å gjøre det med A-linjene. For å slippe ut, legg bare B-linjene opp igjen. Fordelen ved å gjøre det er at ørene er mer stabile og har ingen tendens til å riste.

FAQ

Når er en 2-liner en 2-liner, en 2,5 eller 3-liner?

Hvis du bare ser på antall linjenivåer, vil kategoriseringen av en 3-liner være riktig, men i tilfelle av PURE 3 er noe helt annet og skiller seg ut på egenhånd.

Hvorfor?

PURE 3 er en komplett 2-liners konstruksjon. Bakoverposisjonerte lineblad, 2-liners luftfylle, utvidet avstand mellom festepunkter, indre strukturer …

Som et resultat vil det ikke være hensiktsmessig å plassere PURE 3 i samme boks som konvensjonelle 3-linere. Derfor kaller vi det som en 2-linjers konstruksjon med 3 individuelle linenivåer. Ved å inkludere to systemer i ett, får du det beste fra begge verdener.

Det faktum at det er et C-Line-vedlegg i midten av vingen, endrer ikke dette faktum. Videre gir dette nivået flere muligheter for å justere vingen som er best for akselerert fly, og gir bedre kontroll for de respektive EN-testmanøvringene.

B-linjestyringen fungerer uanstrengt fordi den er ekte B-line-kontroll, og håndtaket er pent integrert i utformingen av B-riser.

PURE 3-konseptet implementerer overføringen av teknologi og ytelse fra en konkurranse klassestilskonstruksjon til EN-D-klassen med en innovativ linjelayout og alle toppmoderne designfunksjoner.

Ønsker du «custom color» på vingen din kan du se fargekombinasjoner på deres hjemmeside, dette vil gi en økning i pris på 200 euro:

https://www.ad-gliders.com/en/products/gliders/pure-3-en-d#87050

Pris: 29 600,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

 

Translate
Close