– den beste tandemvinge!

Ride 3 – RIDE THE SKY!

Den flyr ekstremt godt i det lavere vektområdet, men kan også lastes til maks uten kompromisser – noe som gir deg det perfekte utvidede vektområdet. Ride 3 M har et praktisk sertifisert vektområdet (115-215 kg).

Pilot profil

M-størrelsen er nå standardstørrelse for de fleste piloter.

Tandem vinger med kraftig bremsetrykk vil gjennom en dag med mye flyging føre til verkende skuldre og armer. Spesielt her vil du merke at vi har redusert bremsetrykket for å støtte lange og avslappede flyvninger med pilotkomforten i tankene.

Til slutt: Ytelse. For noen er det ikke et must, men Ride 3 har ganske enkelt tatt det til neste nivå. Fra et prestasjonsperspektiv gir Ride 3 rivaler ytelse som tilbys av high-end EN-B solo-vinger.


How does it fly?

The Ride er kjent for sine utmerkede start egenskaper. Men vi har klart å forbedre det enda en gang. Ride 3 er utrolig enkel å starte. Enkel inflasjon, uten en tendens til å overskyte. 
Ride 3 har en utrolig god handling og smidighet til en tandem å være. Hvis du liker spenning, er nye Ride 3 en wingover-maskin. Du vil oppleve et nytt nivå av moro og smidighet i tandemflyvninger.

Vi bruker en holdbar og lenge velprøvd materialblanding, men vi har oppnådd en lettere totalvekt på grunn av nye konstruksjonsteknologier og revidert dimensjonering via HLP-konseptet.
Stabilitet er en annen fremtredende funksjon for den nye Ride 3. Flyging er behagelig og lett. Turbulens er godt dempet, noe som ikke bare gjør din, men passasjerens flytur mer behagelig.

Vi designet et veldig enkelt system for store ører – ingen klemmer, trinser eller andre kompliserte prosesser. Du hekter ganske enkelt den ytre split-A-riseren på sprederen for stabilt og problemfritt høydetap.
Du hekter ganske enkelt den ytre split-A-riseren på sprederen for stabilt og problemfritt høydetap. Ride 3 har upåklagelig flare egenskaper, og sikrer at du lander med samme komfortnivå som du kan forvente av en solo-vinge. Så enkelt er det.


Konstruksjon og funksjoner

  • High Lift Profile (HLP): Gir større løft sammenlignet med standardprofiler. Derfor er det mulig å legge mer vekt på en kompakt størrelse glider og fremdeles ha en følelse av løft som du vanligvis forventer av en større vinge;
  • gir perfekt hastighet gjennom vektområdet, utrolig løft og fantastisk håndtering.
  • Kompakt dimensjonering: Sikrer perfekte flyegenskaper ved lave belastninger. Opprettholder håndtering av smidighet og stabilitet.
  • Revidert trimmer-system: Ekstremt effektivt trimmer-valg gir utmerket topphastighet – akselererer opp til + 11 kmh når den er helt åpnet, samtidig som den sikrer at vingen er stabil og håndterer perfekt.
  • Big-ear-system: Delte A-risere for å støtte opprettholdelse av store øre via det nyutviklede sprederkule-systemet. (SKS)
  • Redusert totalvekt på grunn av kompakt dimensjonering og optimalisert indre konstruksjon ved bruk av en holdbare materialer, ideell for kommersiell bruk.
  • Utskiftbart trimmer-system

Den nye høytløft-profilen (HLP) i kombinasjon med den kompakte størrelsen gir et større trimmerhastighetsområde, og legger opp til 11 km / t når den er helt åpen. På samme tid forblir vingen ultra stabil og manøvrerbar.

 


Pris:

Medium: 36 000,- 

Large: 37 000,-

 

Ta kontakt ved interesse. 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

 

Translate
Close