Rise 4 – the wow effect!“

We are mountaineers, aren’t we?!”

Endelig er den her!!! Vingen med WOW effekt. Og dette lover bra…

Med teknologi fra toppvingene Hero og Volt 3 vil denne vingen ta deg til nye høyder. En utrolig god klatrer, nydelig handlig og en tilgivende vinge. Denne vingen har vi stor tro på og vi mener den passer mange norske piloter. I vårt karrige land der vi ofte må traske noen høydemeter med vingen på ryggen før vi når start er denne vingen et perfekt valg. Lav vekt og lite pakkevolum men også robust.  

Forgjengeren, Rise 3, fikk veldig gode tilbakemeldinger og Airdesign har arbeidet godt for å komme frem til oppfølgeren Rise 4. 

 

 
How to describe the Rise 4 …
Designer`s words
 

KONSTRUKSJONER OG FUNKSJONER

Økningen av ytelsen ble hovedsakelig oppnådd ved en modifisert profil og raffinerte indre strukturer. Vi la til noen celler for mer profilkonsistens og valgte materiale optimalisert for å få en lett vinge, noe som resulterte i en lav vekt. Fortsatt er passiv sikkerhet høyere enn du forventer i denne klassen. Bakkanten ser optisk rengjort ut ved å legge til et bremserøffsystem. De nye designede riser har en B-C-kontroll som effektivt fungerer i hele speedområdet. Vi la også til  RONSTAN kulelager remskiver for en myk følelse på fartsstangen.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER OG FARGER

Rise 4 er en high-end EN-B-vinge. Likevel var vi i stand til å gjøre flyegenskapene godt balanserte og tilgivende. Med Rise 4 får du en skikkelig behagelig vinge i denne typen klasser.

For egenvalgte farger trykk denne linken og send oss link per mail med valgte farger. 

Pris: 35 000,-

Ta kontakt ved interesse: 

+47 906 75 405

bjori@frittelement.no

rise4_risers1-1280x960-1

Picture 1 of 8

Translate
Close