SOAR – # CLOUDHOPPER

AirDesign kom med Soar ved Stubai-testivalen i mars 2020. Det er super lettvekts versjonen av EN-B Rise 4, en vinge for vol-bivak og luftige eventyr.

Airdesign beskriver Soar som en «smidig» vinge. Den er laget for å kunne utnytte den tidlige morgen termikken , slik at du kan få dagens eventyr i tidlig i gang.

Soar har 53-celler og har et sideforhold på 5,92 og er laget av dobbeltbelagt Porcher Skytex 27, som er topp- og bunnflater og ribber. Den minste størrelsen veier bare 2,73 kg. 

Soar er sertifisert EN B, og er tilgjengelig i størrelsene XXS (50-65-72kg) til L (100-125kg) i Sky eller Cloud (blå eller hvit) farger.

How to describe the Soar …

 

Konstruksjon og funksjoner

Vi brukte vår erfaring med å bygge lettvekts vinger – slik som HERO – for å skape Soar, den lette versjonen av Rise4. Duken på topp, bunn og ribbene er alle laget i dobbeltbelagt skytex27 (klassisk II)

Linene er ukavert (Aramid, Edelrid 8000U), raiserne er laget med et 3,7 mm dyneema-tau fra Edelrid som heter Taurus.

Nitinol spilene har blitt brukt i forkant for ekstra vektbesparelse, best robusthet som tillater super kompakt folding og optimalisert dukspenning.

Og denne Superlight-blandingen av materiale gir maksimal ytelse, holdbarhet og funksjon.

Tekniske spesifikasjoner

Soar er rett og slett en vinge for hver pilot som ønsker en veldig lett EN-B-vinge, med høy ytelse og maksimal sikkerhet.  Spesielt designet for hike and fly og reisende: flott håndtering og glidning forbundet med kompakt pakking. Med Soar får du en veldig behagelig vinge, lett som en fjær.

Farger

På Soar er det valgt ut lette flotte farger, med tilhørende navn. Du kan også velge egne farger med et tillegg i prisen. 

Pris: 37 000,- 

Ta kontakt ved interesse: 

+47 906 75 405

bjori@frittelement.no

 

soar-paragliding

Picture 1 of 11

Translate
Close