Denne vingen har satt standarden i flere år, og den nye SuSi3 tar nye steg. Opprinnelig var målet å ha en vinge med enkel design med best mulig ytelse. Dette er hvordan konseptnavnet ble til – Super Simple → SuSi! Den nye SuSi3 er en hike and fly vinge, som passer for ulike piloter og nivåer – fra grunnleggende hike and fly til mer ekstreme fjellturer og sterk vindsflyging. Den nye SuSi3 dekker alle disse nivåene enkelt.

Pilot profil

SuSi3 er perfekt for B-piloten som er på jakt etter en tilgivende å lettflydd topptur vinge, eller for de som velger å fly i øvre del av vektområdet, og er et av de letteste vingene for toppturer i krevende forhold eller der vindstyrken ligger i øvre grense. Det omfattende vektområdet som tilbys i SuSi3-serien gir alle mulighetene for å velge riktig størrelse for hvilket eventyret du skal på. Vi har utviklet et diagram for å hjelpe deg med å velge riktig strørrelse for din vinge. Hvis du er ute etter  en lav EN-B glider, velg deretter i henhold til feltene med en grønn bakgrunn. De som søker moro i den blå bakgrunnen med høyere vingebelastninger, vil merke økt trimhastighet, noe som krever større pilotkunnskaper. Vingens oppførsel er fortsatt forutsigbar, og gir større muligheter, for eksempel i sterke vind forhold.

Hvordan flyr den?
Begrepet Super Simple gjelder ikke bare konstruksjonen, men enda mer til de flygende egenskapene. SuSi3 er en av de mest tilgivende og enkleste vingene på markedet – nå bevist med sertifiseringen (EN-B i mange størrelser og belastninger).

Enkle startegenskaper og et solid profil som tåler den tøffeste turbulensen er bare noen av de viktigste egenskapene til SuSi3.

Handlingen minner om å spille et høyhastighets videospill – smidig og responsiv. Manøvrer – som ører, B-Stall eller Spiraler – er enkle å oppnå og er ukomplisert. Speedsystemet er utmerket, og vingen er fortsatt stabil, og utvider ditt eventyr lekeplass.

Konstruksjon:

Vekt: En total optimalisert konstruksjon, i kombinasjon med de letteste materialene, gjorde det mulig å realisere vår minste pakningsvolumvinge noensinne, og reduserer vingen dramatisk – 1,85 kg for størrelse 14 er en klar vinner på markedet.

Ytelse og fart: En ny airfoil og ytterligere forbedringer i desiget med en halv glidevinkel – som matcher (og i noen tilfeller ødelegger) mange EN-B vinger. Avhengig av den valgte last- / glidestørrelsen, kan SuSi3 akselerere med mer enn + 20 km / t ved bruk av fartstang, noe som resulterer i maksimal topphastighet over 60 km / t (størrelse 14 med toppparameterbelastning).

Risers: Som du forventer, er den nye Dyneema fletningsstigerisetten også designet for ultra-lav vekt.

Ny dimensjonering: Lang tid forespurt, og nå har vi levert. Størrelsen 14 vil være det minste og raskeste størrelsesutvalget innen SuSi3-serien – rettet mot #speedjunkies. På toppen av serien er 23 den største, med fokus på behovene til den nåværende mellomprodukt / utviklingspiloten.

Den nye grafiske logoen symboliserer SuSi3s lette og lekende natur.

Den nye, slanke designstriken på nedre seil støtter gliderens elegante form, samtidig som glidebryterens visningsforhold forbedres visuelt. To nye fargekombinasjoner forbinder deg med et lyst og lyst utseende av den nye SuSi3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: 25 500,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

Translate
Close