VOLT3 – oppnå ditt sanne potensial

VOLT3, er den tredje vingen innenfor EN-C kategorien vi har, den følger de gode kvalitetene til sine forgjengere. Å være en pålitelig vinge for alle forhold, nå fullspekket av enda mer ytelse, høyeste topphastighet, mye stabilitet og presis handling. Så du kan si: enda bedre enn sin forgjenger!

Pilotprofil

VOLT3 kombinerer disse nye kvalitetene i en uslåelig pakke, noe som gjør den ideell for lange xc eventyr og konkurranseflyvning. Den lette konstruksjonen åpner for uendelige muligheter for å oppnå nye opplevelser. Man har økt ytelse, presis handling og høy stabilitet som viktige egenskaper men man kan også forvente seg en vinge i toppen av EN-C kategorien, VOLT3 viser også at komforten og den generelle flygende oppførelsen til den med en mid-EN-C.

Karateristikk

VOLT3 er veldig stabil, noe som resulterer i en uanstrengt evne til å oppnå økt fart, både ved trim og under akselerasjon, og viser en maksimal hastighet øverst i kategorien. Det nyopprettede speedsystemet er progressivt og mer effektivt enn noen gang før.

Handlingen har blitt forbedret med en mer presis responsevne, og vingen reagerer mer direkte på pilotens beskjeder, noe som gir en økt følelsesmessighet, samtidig som den viser en generelt mer avslappet følelse, spesielt under utfordrende forhold.

Ikke overraskende beholdt vi de fremragende klatringskarakteristikkene som VOLT2 var kjent for. Glideytelsen økte eksponentielt på grunn av en flatere polar kurve, noe som sikrer at du flyr raskere og raskere i xc- og konkurranseflygninger.

Konstruksjon

VOLT3 er en helt ny konstruksjon. Den eneste utformingen likheten til VOLT2 er antall celler. VOLT3 drar nytte av utvikling, ytelsesgevinster og effektivitet fra våre Hero og RISE3 vingene.

New Generation Airfoil: Design hentet fra HERO gir utmerket ytelse, stabilitet, klatring i termiske forhold, høy topphastighet og generelle komfortable flygende egenskaper.

Winglet-Design: Vi har introdusert en winglet profilform til vingetippene – ligner på moderne fly. Ved å bruke denne designfunksjonen forstørrer den det projiserte sideforholdet, forbedrer ytelsen og forbedrer retningsstabiliteten.

Indre konstruksjon: Den indre konstruksjonen er nyoppdaget og optimalisert. Dette gir vektreduksjon og øker positive flyegenskaper. Det er allment kjent at vinges indre oppbygging har en stor rolle å spille i vingens generelle egenskaper.

Vingens vekt: Ved å lage en lett konstruksjon, i kombinasjon med slitesterke materialer, var vi i stand til å skape en lettere vinge som gir utmerket produktlevetid. Dette har gitt oss mulighet til å tilby en V

OLT3-variant i en vekt som tidligere kun ble tilbudt på VOLT2 Superlight.

Risers: Nå med et redesignet riser-system og fullt fungerende C / B-riser kontroll. Generelt gir 3-linjers vinger et C-kontrollsystem som bare innbefatter påvirkning på C-nivået. På VOLT3 har vi red

esignet C-kontrollsystemet for å også innlemme B-nivået, og gir samme effektivitetseffekt som oppnås på 2-linjers vinger.

Logo

Den nye grafiske logoen symboliserer kraften og energien som kommer fra VOLT3. Den nye, slanke designet på underduken støtter vingens elegante form, samtidig som vingens visuelle uttrykk forbedres. 

Egenskaper

 • Lett konstruksjon med slitesterk materiale
 • Stabilets Winglets
 • Shark-Nose
 • Vortexholes
 • 3D-Cut
 • Mini-Ribs
 • Razor-Edge
 • Rase linjer
 • Performance Risers
 • Nytt C / B-kontrollsystem
 • 50/50 Lightweight Concertina Bag

Farger:

På Airdesign sine egne hjemmesider kan du velge» custom colors» på din vinge. Dette vil gi et tillegg i prisen på 200 euro og bestillingstid på +- 6 uker.

https://www.ad-gliders.com/en/products/gliders/volt2-ltf-en-c#item2396

Tekniske detaljer:

Matrialer:

Pris: 36 500,-

Ta kontakt ved interesse:

bjori@frittelement.no

+47 90675405

Translate
Close