[separator type=»type3″][/separator]

Siden VITA 2 sitt original design var for friflyvinge ,så har det effektivt blitt tilpasset for paramotor med forandringer gjort kun i riseroppsettet. Vi har montert doble hook-in oppheng og trinser for å kompensere for forskjellige paramotor stiler.

Ved å gjøre en så liten men så viktig endring gjør at VITA 2 har blitt optimalisert for paramotor. VITA 2 har vært et sikkert valg for nybegynnere innen paramotoring.

I paramotorflyging er egenskaper som tilgivende karakteristikker, lette startegenskaper og stabile vinger viktigere enn I friflyging. Spesielt på nybegynner nivå. Takket være evnen til å motstå at vingen hugger frampå gjør VITA 2 PPG til en forutsigbar vinge i bruk, også med trike. 
 

.Rolige landinger med en uproblematisk nedbremsing gir fort selvtillit hos piloten under de første flyturene.

Pilot Profil

VITA2 – Mellomstadiecuiseren for alle nivåer (Entry EN-B)

VITA 2 er sannsynligvis den mest balanserte vingen på himmelen. Posisjonert i den lave enden av B kategorien gjør at VITA2 kombinerer handling, ytelser og moro med høy passiv sikkerhet.
Aldri før har flyging vært så lett og behagelig som med den nye VITA2. Med den enkleste startegenskapen, direkte handling kombinert med top stabilitet gir den høyest mulige komforten som finnes på markedet.
Veldig god handling og presis styring er noe som kjennetegner VITA2.Som andre AD vinger, VITA2 tar termikken nesten av seg selv, med en naturlig følelse, ingen nervøs front eller pitching. Denne positive egenskapen er også nøkkelen til den fantastiske ytelsen. Glide sammenligninger har vist at VITA2 yter det samme som andre vinger med høyere klassifisering.
VITA2 – Mellomstadiecruiseren for alle. 
Perfekt for en nybegynner i EN-B klassen eller for rolige,stressfrie XC flyturer – VITA2 gir noe for alle.

Kommentar fra Stephan Stiglair – Sjefs:

“… Siden VITA2 er basert rundt all vår samlet design teknologi i Airdesign så kan jeg ærlig si at dette er den beste vingen jeg har designet til nå”

[separator type=»type3″][/separator]

Technical Features

 • Nyutviklet duk gir bedre stabilitet og ytelser, økt sikkerhet og velbalanserte flygekarakteristikker.
  •    3-Line System: Et 3-line konsept med de innerste C-linene splittet fra korte D-liner gir en 15% linereduksjon totalt.
  •    3D Cut: En teknisk avansert kuttemetode brukt på alle celler over forkanten på vingen gir mindre luftmotstand og øker ytelsen.
  •    Mini-Ribs i bakanten øker overflatefinishen og reduserer drag.
  •    Razor Edge: En spesielt designet bakkant som optimaliserer profilet effektivt og reduserer drag.
 •  VORTEX HOLES® i vingetippene er til for å minke vortex drag med å slippe ut overflødig trykk.
  •    Polyamide spiler i forkanten holder profilet i perfekt form som gjør startegenskapene lettere og øker den helhetlige stabiliteten.
  •    Borrelås i vingetippene som gjør rensing av vingen lettere
  •    Top-kvalitets produkt
[separator type=»type3″][/separator]

[separator type=»type3″][/separator]

Pris: 28 000,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 906 75 405

[separator type=»type3″][/separator]

 

Translate
Close