Voss Paragliderservice 

Juli 2017 fikk vi et samarbeid med Voss Paragliderservice ved Geir Dyvik. Voss Paraglider Service utfører reparasjoner og service på paraglidere, og syr liner etter mål. De har de fleste duk-kvaliteter som benyttes i paraglideren, reparasjons-tape i ulike farger og over 150 ulike linekvaliteter. De har også porøsitetsmåler og styrketester til duk, styrketester til liner og symaskiner til reparasjon av glider og sying av liner. Voss paraglider Service står for god kvalitet på sitt arbeid, noe vi i Frittelement kan påstå av egen erfaring. 🙂 

Les mer om Voss Paraglider Service: 

 Les mer 

Airdesign

I april i 2017 hadde vi gleden av å introdusere Airdesign i vårt sortiment. Dette vil bli et spennende samarbeid, og vi mener de utfyller vårt fokus på hike and fly og vol biv turer i Norge. De har spesialisert seg på lette produkter noe vi ser igjen i både vinger, pakksekker, cellepakkeposer m.m.

I tiden fremover vil dere finne deres produkter i vår meny. Vi håper dere tar en titt og at dere finner dette interessant. Vi skal i allefall ut å teste en del produkter i året som kommer åg vil legge ut våre meninger, tips og råd på vår bloggside.

Ta en titt på Airdesign sine hjemmesider!

 Les mer 

Flow Paragliders

Høsten 2018 fikk vi Flow Paragliders fra Australia i vår sortiment. Dette er en ny å spennende produsent som vi ser frem til å samarbeide med å bli bedre kjent med deres produkter. De har internasjonalt allerede fått mye gode tilbakemeldinger på deres XcRacer som er en vinge høyt i sin klasse. 

Les mer om Flow Paragliders:

 Les mer 

Skyvoss tok over for FlyBy-Fester i starten av 2022 og vi ble med på lasset. Et spennende samarbeid vi skal ta med oss vider 🙂

Translate
Close