Unknown

FrittElement

Våre samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartner

Juli 2017 fikk vi et samarbeid med Voss Paragliderservice ved Geir Dyvik. Voss Paraglider Service utfører reparasjoner og service på paraglidere, og syr liner etter mål. De har de fleste duk-kvaliteter som benyttes i paraglideren, reparasjons-tape i ulike farger og over 150 ulike linekvaliteter. De har også porøsitetsmåler og styrketester til duk, styrketester til liner og symaskiner til reparasjon av glider og sying av liner. Voss paraglider Service står for god kvalitet på sitt arbeid, noe vi i Frittelement kan påstå av egen erfaring. 🙂 

Les mer om Voss Paraglider Service: 

Samarbeidspartner

Airdesign


I 2017 hadde vi gleden av å introdusere Airdesign i vårt sortiment. Dette vil bli et spennende samarbeid, og vi mener de utfyller vårt fokus på hike and fly og vol biv turer i Norge. De har spesialisert seg på lette produkter noe vi ser igjen i både vinger, pakksekker, cellepakkeposer m.m.

I tiden fremover vil dere finne deres produkter i vår meny. Vi håper
dere tar en titt og at dere finner dette interessant. Vi skal i allefall ut å teste en del produkter i året som kommer åg vil legge ut våre meninger, tips og råd på vår bloggside.

Ta en titt på Airdesign sine hjemmesider!

Samarbeidspartner

Flow Paragliders

Høsten 2018 fikk vi Flow Paragliders fra Australia i vår sortiment. Dette er en ny å spennende produsent som vi ser frem til å samarbeide med å bli bedre kjent med deres produkter. De har internasjonalt allerede fått mye gode tilbakemeldinger på deres XcRacer som er en vinge høyt i sin klasse. 

 

Les mer om Flow Paragliders:

 

Samarbeidspartner

Little Cloud

Høsten 2023 fikk vi endelig Little Cloud med på laget. Dette er et merke vi i FrittElement har flydd og fulgt i lang tid og er stolte over samarbeidet. Her vil du finne produkter med masse morofaktor, trygghet og ytelser. Little Cloud er kjent for sine lekne mini vinger men de har også i de siste årene vist at de også har gode paraglidere i sitt sortiment. 

Les mer om Little Cloud

 

Samarbeidspartner

Finsterwalder & Charly

Våren 2023 ble vi forhandler for hjelmer og accescories fra Finsterwalder og Charly. Dere vil finne utvalgte produkter på vår hjemmeside, og ta kontakt om det produktet du behøver ikke ligger på vår hjemmeside enda. 

 

Les mer om Finsterwalder & Charly:

 

Samarbeidspartner

Syride

Våren 2023 fikk vi produktene fra Syride i vårt sortiment.  De er meget framoverlent i utviklingen av gode trygge instrument. De har internasjonalt allerede fått mye gode tilbakemeldinger på deres produkter. Vi vil i tiden fremover fylle vår nettside med flere produkter. Finner du ikke ditt produkt, ta kontakt direkte med oss. 

 

Les mer om Syride:

 

Samarbeidspartner

X-DreamFly

Høsten 2023 fikk vi produktene fra X-DremFly i vårt sortiment. De har over 15 års erfaring med å utvikle gode og trygge nødskjemer. Her finner du flere ulike nøskjermer som passer akkurat ditt behov.  Vi vil i tiden fremover fylle vår nettside med flere produkter. Finner du ikke ditt produkt, ta kontakt direkte med oss. 

 

Les mer om X-DreamFly:

 

Samarbeidspartner

Davinci Gliders

Turen til Coupe Icare var produktiv. Høsten 2023 fikk vi produktene fra Davinci Glidersi vårt sortiment. De holder til i Sør Korea, har et solid team og en inovativ designer. De utvikler gode og solide produkter som ligger i toppen av ytelser og trygghet.   Vi vil i tiden fremover fylle vår nettside med flere produkter. Finner du ikke ditt produkt, ta kontakt direkte med oss. 

 

Les mer om Davinci Gliders:

 

Skroll til toppen