Unknown

FrittElement

Visjon

Visjon

Om Fittelement

Visjon

På de bildene som ruller over skjermen din på vår nettsides fremside ser du øyeblikk av enorm glede, frihet og ikke minst mestring. Denne følelsen av frihet man får når man mestrer naturens elementer er noe vi ønsker å dele med alle. 

Ideen om Frittelement startet med ideen om et arrangement, det begynte å ta form da initiativtaker, Brynhild Jorid Rotvold, hadde et ønske om å vise sin mor at paragliding ikke er galskap, men lidenskap. Det handler om å være glad i natur og friluftsliv, og ha lyst til å utfordre seg selv i naturen, ved å finne nye måter å bruke den på. Fritt Element har også sitt utspring fra tanken om et mer grensesprengende friluftsliv i dalføret og i regionen forøvrig. Så da kom arrangementet Fritt Element i gang som ble starten på bedriften Frittelement.

Brynhild Jorid er en ivrig paragliderpilot med et sterkt ønske om å rekruttere flere til sporten, spesielt unge jenter. Er det muligheter for å skape et større miljø for slike aktiviteter i regionen?

Arrangementet ble avholdt på Årsøya i Selbu kommune, sommeren 2013, i regi av foreningen Grensesprengende Friluftsliv med Brynhild Jorid og Oda Cecilie Folde i spissen. Dette ble en så stor suksess at ønsket om å ta dette videre ble bare større og større.

Helgen inneholdt aktiviteter som Norgescup i akrobatikk med paraglider, padling med kajakk/kano, klatring, kiting og andre spennende utfordringer. Målet med å arrangere ei slik helg var å vise frem de mulighetene vi har til friluftsliv i de fantastiske naturområdene vi er omgitt av i regionen. Vi ønsket å gi andre et innblikk i noe nytt og spennende som blir tilgjengelig og ufarliggjort via et slikt arrangement. Vi fikk også få med oss foredragsholdere som er allment kjent, som kan inspirere. Slik type friluftsliv er ikke bare for ekstremsportfantaster. Det fins også muligheter for “vanlige” friluftsinteresserte til å få oppleve naturen på en ny måte. 

Det er jo et stort fokus i dagens samfunn at vi må ta vare på naturen vår, men da må vi også lære hvordan vi kan bruke den og bli glad i den!

Frittelement har en visjon om å skape noe som kan gagne folk og næringsliv med et opplegg som kommer til å nå langt utenfor Selbu og Tydals grenser.

Vi mener at det ligger en fremtid og et potensiale i dette, med tanke på markedsføring av distriktet, turisme og tilflytting.

Frittelement er i dag et bedrift drevet av Brynhild Jorid Rotvold, en bedrift som er i vekst og utvikling.

– Bjori & Oda 

jentenebak

                                                  

Bilde fra vårt første arrangement! 🙂
Takk for en fin opplevelse!!!!

Skroll til toppen