menu +

Pakketilbud


Som ny i sporten er det ikke alltid like lett å vite hva man skal velge når man kjøper sitt første paraglidersett. Det er et hav av gode produkter fra mange ulike produsenter. 

Vi i Frittelement er opptatt av å finne de produktene som passer best for akkurat deg. Vi synes det er  viktig å fine en god match slik at du som pilot skal få en trygg og god utvikling i sporten. Som pilot har man også ulike ønsker på hvor veien skal gå, noe som også er viktig å ta med i vurderingen. Vi anbefaler at ved ditt første kjøp er det viktig å tenke på kvalitet og passiv sikkerhet i vingen. Så kjøp en solid vinge/sele. Dette for å gi deg som pilot en trygg å moro start på din flykarriere men også med tanke på verdien i vingen ved et eventuelt salg senere når du oppgraderer. Den første vingen/selen bør tåle at du trener mye groundhandling og leker mye med vingen på bakken også. Jo mer tid man bruker på skjermtrening jo bedre og tryggere pilot blir man i lufta også. 

Vi har akkurat kommet hjem fra Coupe Icare, som er en av de største luftsportsmessene vi har, som er stappfull av produkter og kunnskap. Ut i fra det vi har fått testet, har vi nå valgt ut en håndfull produkter vi mener vil gi dere en god start på paragliderkarrieren. 

Ta gjerne kontakt på telefon eller mail, så kan vi sette sammen en pakke som passer akkurat deg for å gi deg en flying start på pg karrieren. 

På pakke vil dere få 10% på kjøpet, dette inkluderer montering og tilpassing av produktene samt kunnskap om produktene. 

Velkommen til en herlig sport! 


 
Ta kontakt ved interesse.
bjori@frittelement.no
+47 906 75 405
 
I galleriet under har vi plukket ut produkter vi mener gir en trygg å morsom start på paragliderkarrieren. Klikker dere på teksten på hvert bilde kommer dere inn på hvert enkelt produkt. 
Vi har også plukket ut en skikkelig flott sele fra U-Turn som er så rykende fersk at den ikke er lagt ut på nett enda. Denne kan vi anbefale som en første sele. Ta kontakt for mer info her. 
 
Close
TOP