Unknown

FrittElement

Little Cloud Goose Mk2

Har i et par måneder vært den heldige eier av en Little Cloud Goose Mk2, størrelse xl, og fått noen flotte testflyg med den.

Hittil har opplevelsene vært veldig bra, man kjenner fortsatt det lekne fra Little Cloud men her finner en også egenskaper som kan ta en både høyt og langt, også på mer marginale forhold.

Den har presise tilbakemeldinger i handlingen, stabil i pitch og dynamiske bevegelser i roll. Den har kortere liner enn en vanlig paraglider slik at man i stupspiral vil oppleve mindre G-krefter, men man må likevel trene seg opp mot effektive stupspiraler med en forsiktig tilnærming.

De har arbeidet både med profil og sideforhold på denne vingen og kommet opp i en glid på 10:1. Det er en vinge med mye fart i, hands off er farten 42 km/h og med speed opp mot 13 km/h ekstra. Raiserne er utstyrt med håndtak på C-raiserne slik at en kan manøvrere vingen med C-raiserne ved bruk av speed. Little Cloud anbefaler at en trener en del på å bruke speed før en begynner og bruke disse.

Den passive sikkerheten har tatt et steg opp og den er mer resistent mot kollapser enn forgjengeren. Den er lett å starte selv i null vind, og den har ingen tendens til å overskyte i mye vind.

Det er en vinge tiltenkt erfarne xc piloter som ønsker en leken vinge å dra på tur med. Den har også en lav vekt og et lite pakkevolum og er praktisk og flott vinge å ha med i sekken på topptur.  Jeg håper jeg har mange flotte og lange turer foran meg i denne flotte Goose Mk2 vingen.

TheGoose2_Main

 

Sisite innlegg
Skroll til toppen