Unknown

FrittElement

2020… året for hike and fly..

I Norge har interessen for Hike And Fly blomstret de senere årene, også piloter fra andre steder i verden har vist interesse for vårt flotte land og herlige natur. Noe vi skjønner godt! Vi i Frittelement har vært så heldige å fått lov til å oppleve mange av naturperlene i Norge og ønsker at flere skal få muligheten. 

2020 har så langt gitt oss noen utfordringer, men disse er til for å løses. 🙂 

Frittelement ønsker å føre gode trygge produkter som kan ta deg videre inn i en flott del av paragliderverdenen, “Hike and Fly”. En befriende følelse samtidig som den byr på utallige naturopplevelser både i lufta ellers på turen. Airdesign er en trygg og etablert produsent på hike and fly produkter. Hero, Volt 3, Soar, Susi 3 er noen av deres topp produkter for turer i fjellet med paraglideren på ryggen. Flow har også noen gode alternativ i ermet nå og vi venter spent på å få testet dere lettvektsvinge som snart er på vei til Norge. 

Vi har alle de gode produktene du behøver for en trygg og opplevelsesrik tur i fjellet. Ta kontakt så skreddersyr vi din pakke og gir deg tips ut i fra våre erfaringer fra denne delen av paragliderlivet. 

Hike and fly har en egen nettside man kan legge inn turer man har tatt rundt om i verden, fylle inn med  informasjon om start, landing, værforhold, gps tracking til starter, bilder, filmer osv. 

Dette er en flott måte å viderebringe god informasjon om hvor man kan fly og hva man bør ta hensyn til på de ulike stedene. Vi håper året 2020 vil gi flere norske ruter på denne siden. 

Anbefaler interesserte å lage seg en bruker her å legg ut info om turene deres her:) 

http://airdesigngliders-001-site1.ctempurl.com/

Sisite innlegg
Skroll til toppen