Unknown

FrittElement

FrittElement fyller 10 år!!!

10. April 2014 var eventyret i gang! 

Det startet som en ide etter et vellykket arrangement i Selbu, FrittElement, som ble en stor suksess både for piloter men også lokalbefolkningen i Neadalen. Arrangementet inneholdt både Norges cup i acro paragliding, kiting og klatring, derav kommer navnet Fritt Element.

Interessen for materiell kunnskap og ulike produkter har alltid vært stort og det var stas da vi kunne meddele vi hadde blitt underforhandlere av Flyby-Fester i 2014. Etter det så bala det bare på seg og vi har gjennom 10 år bygget stein for stein til det som i dag er FrittElement som står på egne bein med flere gode produsenter på laget. Vi kan her nevne Airdesign, Flow, Little Cloud, Davinci, Syride… Vi har gjennom årenes løp arbeidet med det mål å både gi og øke kunnskap og kompetanse om paragliderutstyr. Det å finne riktig vinge, sele, vario m.m til akkurat den piloten mener vi er et viktig arbeid for oss som er forhandlere. Samtidig viktigheten av å ta vare på den livsforsikringen vi tross alt flyr med. 🙂 

Med meg på laget i dette spennende eventyret har jeg min alltid optimistiske Lars, som sitter på en solid kunnskapsbank når det kommer til utstyr, tekniske detaljer og ytelser. Sammen er vi et solid team og jeg setter stor pris på min “partner in crime”. 

En stor del av eventyret handler også om å skape engasjement rundt flyglede på alle nivåer. Paraglidersporten er så herlig at den kan romme både de som ønsker å utvikle seg til konkurransepiloter, de som kjenner på gleden ved hike & fly eller de som er søndagspiloter. Vi er en herlig gjeng i denne sporten og vi skal ta vare på alle nivåer. 

Høsten 2023 kom ideen og samarbeidet med våre produsenter om Team piloter i FrittElement. Vi håper med våre Team piloter kan vi enda mer spre flyglede og ikke minst kunnskap om våre produkter. Et overveldende engasjement som resulterte i 10 flotte team piloter spredt rundt i Norge. 

Vi kommer fremover til å fortsette arbeidet som vi gjør i dag, være en bidragsyter på kunnskap og inspirasjon i sporten. Vi håper også på en flott flysesong der vi kan feire 10 år i gamet sammen med trivelige medpiloter!! 

Vi har i jubileums måneden April valgt ut våre egne favorittprodukter som har rabatterte priser denne måneden. Disse finger dere på vår salgs side. 

Sisite innlegg
Skroll til toppen