Unknown

FrittElement

Little Cloud Turtle

Da fikk jeg endelig ut å teste min nyinnkjøpte Turtle sele fra Little Cloud.

Bære egenskaper:

Den pakker utrolig lite samt at den har ikke den “posete” pakksekken. Den henger liksom ikke på ryggen men sitter godt som en god tursekk skal gjøre.  Pakksekken rommer godt en GT 2.0 vinge(20kvm), nødis, hjelm, instrumnet og litt ekstra klær. Den har praktiske lommer på sidene for en vannflaske eller camelback, og litt ekstra stæsj. Også på bærereimene er det 2 store og gode lommer, disse var det ikke glidelås på men kanten er såppas høy og stram at den holdt godt på det den skulle. På yttersiden er det også 2 eksta reimer, slik at får en ikke alt en har med seg i sekken er det lett og feste det på utsiden også. 

I lufta: 

Den er lett og vrenge og ta på seg. Nødskjermen sitter i en fin container som er koblet sammens med løkkene som fester selen til karabinene. Denne festes da samtidig som du fester lårstroppene så disse er det umulig å glemme å feste. Nødskjerm monteres i containeren med 6 spiler i et mønster, virker som en veldig god løsning. Holdes på plass men er lett å få kastet når behovet er der. Den har en enkel speedbar som har enkle stoppere som hindrer den å henge ned som en snublebar ved start. Den har stort luftinntakt som er dekket med netting, og 2 store spiler for å holde airbagen “åpen” før start. Den er lett og komme seg inn i etter start og er komfortabel, god ryggstøtte og nødskjermcontaineren kommer med borrelåsbrett slik at du kan feste instrumenter der. I god høyde for å se instrumentet. 

Kombinasjonen med en GT2.0 og denne selen, vil dette bli det perfekte topptur settet for meg i sommer. Sele: 2,4 kg, Vinge: 3,4 kg, nødskejrm: 1,3 kg. Pluss hjelm, instrument og litt stæsj. En tyngde jeg skal klare å bære opp på toppene ja. 🙂 Og noe jeg på det varmeste kan anbefale andre topptur elskere også. 

Ut a fly! 🙂 

Ha en god helg. 

Sisite innlegg
Skroll til toppen