Unknown

FrittElement

Ozone Krusevo open 2018

Etter litt dårlig vær fikk de til å gjennomføre 2 oppgaver og de norske deltakerne gjorde det veldig bra.

Gaute Hvitsten vant, og var eneste i mål på task 2. Gratulere! På en 10 plass finner vi også vår egen teampilot Dagfinn Graneng på sin AirDesign Rise 3, og på 11 Mariann Gravråk. Veldig bra flydd alle 3 og alle er de fra Trøndelag. Mariann fikk også 3 plass i dameklassen. Gratulere!. Vi gratulerer også Monica Engen og Grete Abel med fine plasseringer.

https://airtribune.com/ozonekrushevoopen/results/task3528/comp/overall

Ozone Krushevo Open er en vennlig og lavterskel konkurranse designet for dyktige piloter som ønsker mer erfaring innen konkurranseflyging. Denne konkurransen er designeti somme  modell av den nå legendariske Ozone Chabre Open, som har blitt arrangert siden 2006!

Det legges vekt på sikre, oppnåelige oppgaver. Arrangementet er primært rettet mot kompetente og erfarne piloter som ennå ikke har konkurrert i store arrangementer. Fremfor alt er oppdraget å ha det gøy! Sponset av Ozone, inkluderer arrangementet daglige orienteringer og de-briefings av Jocky Sanderson. Krushevo-regionen har en lang historie med vellykkede konkurrans og er ideell XC-flytur på denne tiden av året.

Sisite innlegg
Skroll til toppen