Fusion Light er den lette versjonen av Fusion. Den er tilgjengelig i størrelsene S, M og ML. Størrelse XS er under utvikling og vil være tilgjengelig tidlig i 2022.  

Fusion Light er bygget med Porcher Skytex 27g og lette dyneema-risere og er livligere, lettere, mer kompakt og har en mer direkte håndtering og følelse. 

Vi har klart å forbedre hastighetsområdet og den totale ytelsen litt, noe som gjør skjermen enda bedre. Den morsomme faktoren og den virkelige ytelsen til denne glideren er virkelig fantastisk. Som den originale broren, er Fusion Light en GAMECHANGER! 

Vi har introdusert en trinse på den flytende B-riser, som gir en ekte 2-liner-følelse, samt lettere bakre riserkontroll, og integrerer hybrid 3-2 linjelayout i harmoni og effektivitet. 

Vi tror at Fusion Light vil være den perfekte paraglideren for mange opplevelser, fotturer og flyoppdrag eller bare den perfekte følgesvennen for din neste flytur. 

Vi er glade for at Fusion Light er sertifisert, siden det er favorittglideren til teampilotene våre, og det kan nå bli verdsatt og nytes av mellompiloter som liker det praktiske med en 3-liners glider og effektiviteten til en renraset 2 liner-racer . 

RISER 

Fusion Light bakre styrestyring er en gamechanger i ytelsesgevinster for en EN C-klasse. 

La piloten fly i hastighet gjennom aktiv termisk luft. Direkte tilbakemelding og reaksjonstid på millisekund for å fange kolapser og styre glideren mens du holder samme toppfart mens du forbedrer glideforholdet. 

Konseptet er det samme som 2-liners, og den største fordelen ved siden av direkte følelse gjennom riserene er dens evne til å holde «nese opp» og pitch stabilitet og opprettholde soliditeten gjennom hele gliden. Enten på en termisk rygg eller under en skygate, tillater Fusion Light piloten å fly på full bar med tillit og soliditet. 

I stedet for å forvrenge profilet, fører den direkte bakre riserstyringen til en reell endring i AoA, slik at piloten kan fortsette å fly i full hastighet og beholde energien, som derfor omdanner bobler til løft. 

Pris: 38 500,-

Ta kontakt ved interesse: 

bjori@frittelement.no

+47 90675405

 

Translate
Close